Pizzeria Il Giardino, PrahaV pražském Bráníku se nachází nejen budovy pivovaru, ale také pizzeria Il Giardino, jejímž hostem jsem před několika dny měl tu čest být. Jaké to tam je? Vyplatí se navštívit tento podnik?

Pizzeria Il Giardino vypadá zvenčí velmi pěkně a jakmile vejdete dovnitř, tak se vás hned ujme někdo z příjemného a pozorného personálu. Hned v tomto odstavci shrnu celý zážitek s obsluhou, protože ji lze chválit. Nechybí úsměv i zájem o hosta  a to se cení v jakémkoli podniku.

Jednalo se o rodinnou večeři a protože bylo pěkné a slunečné odpoledne, tak jsme se usadili na zahrádce. Neměl jsem ten náladu si cpát své vyvinuté bříško a tak jsem si objednal řecký salát. Než nám jídlo připravili, tak jsme si krátili dlouhou chvíli klábosením, a hraním na písku a skluzavce s dětmi. Mimochodem, dětský koutek v Il Giardinu je velmi povedený a je poznat, že o něm rodiny s dětmi vědí, protože si v ten den hrálo asi 8 dětiček.

Zůstanu věren první recenzi restaurace, kterou jsem zde publikoval (Recenze restaurace: Pizzerie Na výsluní, Kralovice), a také zde ohodnotím toalety. Pánské. Dámy prominou, na ty jejich jsem opět nešel. Toalety jsou umístěny v suterénu a možná to se podepisuje na jejich nedokonalém stavu, kdy je omítka hodná opravy. Opryskané a nepříliš čistě působící prostor okolo mušlí kazí dojem z podniku a je to opravdu škoda.

Pizzeria Il Giardino, Praha - salátAle to už jsem opět na zahrádce a můj salát se již nese. Jak vypadal vidíte vedle na fotce a stejně dobře i chutnal. K jídlu jsem neměl výhrad a s chutí jsem zapojil své žvýkací svaly, abych salát zkonzumoval. Chuťové kalíšky si přišly na své a i bříško se cítilo spokojené ;)

Při závěrečném zúčtování problémy nebyly, což bych v tomto podniku ani neočekával.

Celkové hodnocení pizzerie Il Giardino:

Jídlo: 4/5
Obsluha: 4,5/5
Prostředí: 4/5
Celkem: 82%

Autor: Petr Slavík