Váš portál do světa gastronomie

Polední menu online – polednicek.cz

polednicek.czPatříte mezi ty, kteří pracují v centrech velkých měst a chodí na obědy do okolních restaurací? Pak asi využíváte poledních menu. Takových je nás víc, není proč se stydět ;) Ale leckdy je problém si zrovna v té “svojí” restauraci vybrat z nabídky poledního menu. Třeba by vám také mohla přijít vhod webová stránka polednicek.cz, které uveřejňuje právě nabídky poledních menu!

Hned na úvod je třeba říct, že nabídka webu polednicek.cz se zatím vztahuje jen na ty, kteří mohou využít služeb restauračních zařízení v Praze, Plzni a Hradci Králové. Na další města jistě ale dojde zanedlouho.

A teď už k samotnému webu. Jeho základem je databáze restaurací, které nabízejí polední menu a toto polední menu zvěřejňují na webu polednicek.cz.

Pokud například pracujete na Praze 3, tak si na titulní stránce vyberete Prahu, pak Prahu 3 a ukáže se vám mapka s nabídkou zaregistrovaných restaurací a jejich poledními menu.

polednicek.cz

Po kliknutí na ikonku se vám ukáže adresa restaurace a její denní nabídka poledního menu.

Užitečná aplikace, což?

Základní registrace je pro restaurace zdarma, takže můžete tuto službu doporučit i zrovna té vaší restauraci, která zde ještě není registrovaná.

Pro uživatele stránek je také připraveno nějaké to lákadlo. A tím je týdenní soutěž o poukaz v hodnotě 150,- Kč na jídlo v restuaraci Pivovarský klub v Praze. Stačí se jen zaregistrovat a odebírat nejméně dvě menu emailem. Když budete mít štěstí, tak se na vás při každotýdenním pátečním losování dostane ;)

Znáte podobnou službu? Takovou, která by byla užitečná i pro jiné lidi než ty z Prahy, Plzně a Hradce Králové? Pokud ano, dejte váš tip do diskuze pod článkem!

Autor: Petr Slavík

1 komentář

  1. Jan Novák

    Poledníček je výborný pomocník při výběru poledního menu. Využívám ho každý den a jsem velmi spokojený s jeho službami. Už jsem dokonce jednou vyhrál poukaz na polední menu v Pivovarském klubu a vše fungovalo bez problémů a hladce. Vřele doporučuji!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑