Váš portál do světa gastronomie

Nigella Lawson poprvé česky! Právě vychází “Vaříme expres”

Nigela LawsonKuchyňskou královnu z Británie Nigellu Lawson není třeba pravidelným čtenářům těchto stránek představovat. Už jsem se o ní zmiňoval (Nigella Lawson – sexy fenomén ve světě kuchyní a vaření). Její knihy jsou ve světě obrovsky populární a mnoho Čechů si je koupilo i v originálním anglickém vydání. Nyní se konečně budou moci pokochat i ti, kteří tímto ostrovním jazykem nevládnou.

Nigella Lawson - Vaříme expresKonečně totiž vychází české vydání bible kuchařů a kuchařek, kteří rádi vaří rychle a přitom dobře – kniha “Vaříme expres”!

Abyste věděli, co na vás v knize čeká, tak si vypůjčím oficiální anotaci knihy:

Královna současné gastronomie – jak ji znáte z obrazovky!
Nigella a její styl vaření si vydobyly zvláštní místo v našich životech – představují lahodné, snadno dosažitelné, málo pracné a zároveň elegantní pokrmy.

Vynalézavě zkrácené pracovní postupy, úžasné náměty šetřící čas a námahu a jednoduchá jídla nabízejí řešení, jak jíst dobře, když nemáte času nazbyt.

Obratem ruky připravíte nejrůznější dobroty pro rodinu či nečekané hosty, když k večeru přijdete domů ze zaměstnání nebo o víkendu nevíte, kam dřív skočit. Vedle více než 500 receptů přináší kniha rady, jak udržovat spíž, chladničku a mrazničku dostatečně zásobené.

Nigellino vaření: minimum stresu – maximum potěšení

Knihu již nyní seženete v knihkupectvích a pokud ji zrovna ten váš z velkoobchodu neobjednal, tak pak mu jednak vyčiňte a druhak si ji můžete koupit i napřímo z Knižního webu za 349,- Kč, kde je se slevou padesátikačky oproti běžné ceně.

2 komentáře

  1. alena berthoud

    Skoda, ze deformujete jméno.

    Ona se jmenuje Lawson…. a né Lawsonova.

    Kdyz uz v Cesku pouzivate anglictinu v skoro kazdé vete…tak ty jména pro zeny by jste mohli také respektovat……..

  2. Petr Slavík

    Tak přechylování cizích ženských příjmení je asi věčný boj ;) V nakladatelstvích na to pravděpodobně mají odborníky, snad vědí, co dělají.

    Mimochodem, jak se vám ta kniha líbí? Já jsem si pořídil už dávno anglickou verzi a nelituji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑