Na poslední chvíli se mi dostala do rukou pozvánka na přednášku o vaření s tématem rýže a bulgur, kteru pořádá pražská Bio Zahrada. Pokud máte v sobotu 14. listopadu čas (a ještě zbyla volná místa), pak neváhejte.

Na přednášce se dozvíte zajímavosti o původu rýže a bulguru a také něco o technikách jejich přípravy. Součástí přednášky jsou také ukázky vaření, recepty, ochutnávky, praktická cvičení a také prostor pro vaše dotazy.

Přednášejícím bude Michal Hromas, který je profesionálním kuchařem zaměřeným na středomořskou a blízkovýchodní kuchyni. Michal Hromas vařil v několika středomořských zemích, v Praze působil například jako šéfkuchař v restauraci Dahab. Pod značkou Rozinky a mandle pořádá kurzy vaření pro veřejnost, o jeho práci se také můžete dočíst na jeho blogu www.souk.cz.

Počet osob na přednášce je omezen na maximálně 15. Oficiální uzávěrka přihlášek byla, bohužel, včera, ale určitě zkuste, zda nezbylo volné místo. Cena za přednášku je 500,- Kč. Jako bonus dostanete slevu 10% na konzumaci a nákup v Bio Zahradě. Sleva platí v den přednášky.

Bio Zahrada sídlí na adrese Belgická 33, Praha 2 a pro zjistění, zda mají ještě volná místa, můžete použít buď telefon 603 752 468 nebo emailovou adresu info@bio-zahrada.cz.