Váš portál do světa gastronomie

Soutěž o 3 výtisky knihy Vánoční kuchařka nejen pro dceru!

Vánoční kuchařka pro dceru - Jana Florentýna ZatloukalováVánoční soutěž pro čtenáře Nové kuchyně je tady! Nakladatelství Smart Press, které vydalo Vánoční kuchařku nejen pro dceru, věnovalo do soutěže 3 výtisky této kuchařky (psal jsem o ní v článku Vánoční kuchařka pro dceru – skvělý průvodce předvánočním kuchyňským šílenstvím). Chtěli byste tuto knihu také získat? Může být vaše!

 

Pravidla soutěže

1. Jeden soutěžící může poslat pouze jednu odpověď (email shrnující části soutěže z bodů 3a a 3c) a musí být podepsaná jménem s uvedením místa bydliště. Z jedné mailové adresy může přijít pouze jedna odpověď. Při porušení tohoto bodu, budou všechny odpovědi vyhodnoceny jako nesprávné a budou vyřazeny.

2. Ze všech došlých odpovědí budou vybráni tři soutěžící, kteří získají největší součet bodů z jednotlivých částí soutěže. V případě, že se sejde více soutěžících se stejným počtem bodů, rozhoduje datum a čas odeslání odpovědi (upřednostňuje se dřívější odpověď). Oznámení o výhře bude zasláno na mailovou adresu, ze které byla odeslána odpověď.

3. Soutěž se skládá z těchto částí:
a) správné odpovědi na čtyři soutěžní otázky – viz níže. Každá správná odpověď na jednotlivou otázku znamená 1 bod do celkového součtu, celkem je tedy možné za tuto část získat 4 body.
b) napsání vlastního vánočního receptu pod tento článek je ohodnoceno 2 body. Je možné napsat maximálně tři recepty, vyšší počet nebude bodově ohodnocen.
c) článek o soutěži na vlastních stránkách/blogu s recepty nebo o vaření, kuchyni apod. s přesně tímto odkazem na soutěž:
<a href=”https://www.novakuchyne.cz/2009/11/26/soutez-o-3-vytisky-knihy-vanocni-kucharka-nejen-pro-dceru” title=”Soutěž o 3 výtisky knihy Vánoční kuchařka nejen pro dceru na novakuchyne.cz!”>Soutěž o 3 výtisky knihy Vánoční kuchařka nejen pro dceru na novakuchyne.cz!</a>
Každý takový článek je ohodnocen 2 body, přičemž počet stránek/blogů není omezen. Pozor, jako článek se samozřejmě nepočítají komentáře, ale plnohodnotné články! Odkazy na články je nutné poslat v emailu – viz bod 4 pravidel.
d) přihlášení se do skupiny fanoušků novakuchyne.cz na Facebooku – ohodnoceno 1 bodem

4. Správné odpovědi a odkazy na články se zmínkou o soutěži pošlete (části 3a a 3c soutěže) na email soutez@novakuchyne.cz do termínu skončení soutěže. Vánoční recepty do komentářů pod článkem pište pod celým jménem (nikoli pod např. jen křestním nebo dokonce přezdívkou) a vyplňte email, ze kterého budete posílat odpovědi a/nebo odkazy. Bod za část 3d vám bude uznán jen v případě, že na Facebooku vystupujete pod svým pravým jménem.

5. Soutěž trvá od 26. listopadu 2009 do 12. prosince 2009 včetně.

6. Výherci budou oznámeni na těchto stránkách v pondělí 14. prosince 2009 a ceny jim budou zaslány přímo z vydavatelství Smart Press.

7. Výhry nejsou právně vymahatelné.

8. Výhra ze soutěže může být zaslána pouze na adresu v České republice.

 

 

Soutěžní otázky

1. Co najdete ve Vánoční Kuchařce pro dceru?
 a) Recepty pro advent, vánoční přípravy i svátky, cukroví i slavnostní večeře
 b) Návod na lití olova
 c) Poukázku na antidepresiva pro zvládnutí předvánočního stresu

2. Kterou z těchto etud kniha NEOBSAHUJE?
 a) Etuda pro Barborku, Lucii a další prosincová strašidla
 b) Světová etuda
 c) Etuda pro kapra a salát

3. Kolik kousků lanýžů vyrobíte z jedné dávky, tj. 200 g čokolády?
 a) 17,5
 b) Asi 50
 c) Asi 25

4. Který varný typ brambor patří do bramborového salátu?
 a) Typ A
 b) Typ B
 c) Typ C

 

 

Vánoční recepty

A nyní je už čas a prostor pro vaše vánoční recepty! Pište je, prosím, do komentářů pod článkem. Ihned po schválení budou viditelné.

 

 

2 komentáře

  1. Komendová Vladimíra

    Krupicové kuličky:
    7dkg kokosu
    7dkg dětské krupice
    14dkg mletého cukru
    3-4lžíce horkého mléka
    4dkg másla

    Krupici zalijeme horkým mlékem a necháme odstát,trochu nabobtná. Přidáme máslo,kokos a cukr.Děláme kuličky,které obalujeme v kokosu. Do každé kuličky můžeme vložit oloupané mandle.

  2. Martina Vˇ.

    KOKOSKY

    Absolutně jednoduché kokosky.
    Jedna plechovka Salka a 250 g kokosu.
    Smícháme obsah obojeho tak,aby dostatečná hustota umožnila vytvářet kokosky,klást na pečící papír a péct.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑