Váš portál do světa gastronomie

Hledáte vánoční dárky s “kuchyňským” nádechem? Inspirujte se!

Vánoce 2009Už za měsíc zazvoní Ježíšek na zvonek a přinese nám, co jsme byli celý rok hodní, dárky. Takový Ježíšek se dobře vyzná v tom, jak poznat jaký dárek komu patří, jak se dostat zrovna pod ten váš nazdobený stromeček, ale prý není moc dobrý, pokud jde o inspiraci dárky, co mají nádech kuchyně. Třeba mu pomůže tento výběr. A nebo i vám v případě, že Ježíškovi posíláte dopisy se seznamem dárků ;)

Sifonová láhev Silver FlashSifonové lahve zažívají boom a velký návrat do českých rodin. Každý, kdo je starší 30ti let si jistě pamatuje sifonovou klasiku – drátovanou lahev. Dnes je již design naštěstí jinde a tak se nám nabízí například sifonová láhev Silver Flash (aktuální cena 2110,- Kč), se kterou můžete vyrobit až 70 litrů vody z jedné bombičky, která stojí 199,- Kč.

Mlýnek na kávu SalvadorV případě, že chcete obdarovat spíše někoho, kdo si místo na sodovku potrpí na vůni čerstvé kávy, tak ho můžete překvapit mlýnkem na kávu Salvador (aktuální cena 2670,- Kč). Uznejte sami, umlýt si sám vlastní kávu – to má něco do sebe.

Ekologická pánev GreenpanNádobí pro indukční desky je také vděčným dárkem. Určitě je někdo ve vašem okolí, kdo si pořídil indukční varnou desku a teď by se mu hodila nějaká pánvička. Ekologické pánve Greenpan jsou přesně to, co hledáte. Mají dokonale nepřilnavý a tepelně vodivý povrch, jehož odolnost vůči teplotám zajišťuje nádobí dlouhou životnost.

Kávový set pro dvaMáte v rodině nějaký čerstvě oddaný pár nebo zamilovanou dvojici, které kouká láska z očí? Co myslíte, že by řekli na kávový set pro dva s motivem srdíčka (aktuální cena 704,- Kč) ve skvělém a moderním designu?

Prostírání WinklerNebo, že byste raději darovali nějaké to prostírání do kuchyně? Pak si možná vyberete ze sortimentu německé firmy Winkler.

Dárková poukaz pro Vánoce 2009Nakonec něco pro ty, co jsou na tom jako Ježíšek a jsou s inspirací na štíru. Ideálním dárkem pro takové jedince je Dárkový poukaz. Můžete ho pořídit v nejrůznějších hodnotách od 300,- Kč až do 10000,- Kč, za což se už dá pořídit ledasco.

Snad jsem vám aspoň trochu pomohl a vám odpadne část každoročního vánočního stresu s nákupy těch správných dárků.

1 komentář

  1. Elisha

    ahojte vsetci,urcite by som sem nhtaeal take veci, kto kde umyval riady. Ja som umyval aj zachody, a?Kucharske umenie je nadherne v tom, ze sa clovek stale uci, objavuje nove veci, ma co spoznavat cely zivot. Nikto z nas tu nie je odbornik v zmysle vyuceny 60-rocny somelier. Ale su medzi nami aj taki ludia, ktori sami nevaria, zato radi prenechaju toto umenie dalsim, ktori su v nom omnoho lepsi a radsej sa budu stravovat v restauraciach.Co sa tyka porcii, mensie mi ani tak nevadia, na obzerstvo je skutocne len McD a jeho XXL menu. Do restauracie typu Liviano sa podla mna nejde kvoli tomu, aby sa clovek zasytil, ale aby spoznal nove chute a kombinacie vid figy a syr. A nato nepotrebujem zjest pol kila fig. Ak sa bavime o zasyteni, tak je to potom skor o tom, ze u nas chybaju lacnejsie, jednoduche ale napriek tomu chutne a kvalitne podniky. Pretoze aj tato cenova kategoria sa da robit dobre. Gurmet nie je o tom, ze mam zrat kazdy den kaviar.Som rad, ze sa debata vratila na zem. Nechcem, aby sa tu debatovalo v tom zmysle, kto ma pravo robit taliansku kuchynu a kto nie. Marcel, som rad, ze si to nezobral osobne a si ochotny s nami dalej debatovat. Rad sa s tebou znova stretnem.pekny zbytok dna

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑