Rok se nám přehoupl do posledních dvou měsíců a pomaličku, ale jistě zachvátí většinu národa vánoční šílenství, které se kromě pečení cukroví týká i nakupování vánočních dárků pro naše blízké. Aby se vám toto letos vyhnulo, připravil jsem pro vás výběr pěkných kuchyňských pomocníků, kterými byste mohli udělat pod vánočním stromečkem radost.

Kávovar Bialetti Mukka Express strakatý

Kávovar Bialetti Mukka Express strakatý

Tento kávovar je přístroj, kterým si dokážete udělat výtečné krémové kapučíno během 4 minut. Ale pokud jste spíš příznivci café latté, stačí přepnout přístroj do druhé polohy a je to…

Videoukázka:

Cena: 1938,- Kč

Kávovar Bialetti Mukka Express strakatý můžete koupit zde.

Guzzini elektrický kávovar Single

Guzzini elektrický kávovar Single

Dalším kávovarem ve výběru je malý elektrický kávovar, který je jen o málo větší než běžná mokka konvička na kávu. Tyhle “pidi” rozměry ocení hlavně majitelé malých kuchyní. Kávovar připraví vynikající krémové espresso plné aroma během 80 vteřin bez nahřívání!

Videoukázka:

Cena: 4169,- Kč

Elektrický kávovar Guzzini Single můžete koupit zde.

Nástěnný držák na víno Flow

Nástěnný držák na víno Flow

Pokud patříte mezi milovníky vína, pak byste mohli ocenit nástěnný držák na víno. Je určen až pro 8 lahví vína a svým designem ztvárňuje vlnění potůčku. Opět ho mohou ocenit majitelé menších místností, protože jeho umístění na stěně je prostorově nenáročné.

Cena 1195,- Kč

Nástěnný držák na víno Flow můžete koupit zde.

Dárková souprava na čaj – hrníček a sítko na čaj, Tulip

Dárková souprava na čaj - hrníček a sítko na čaj, Tulip

Pro milovníky čaje je určena dárková sada obsahující porcelánový šálek o objemu 350 ml a silikonové sítko na čaj. Oba čajoví pomocníci jsou ve stejném odstínu tak, aby k sobě designově ladili. Souprava na čaj je zabalena v krásné plechovce, kterou lze následně použít na uskladnění čaje.

Cena: 595,- Kč

Dárkovou soupravu na čaj značky Tulip můžete koupit zde.

Stojan na kuchyňská prkénka Index Advance

Stojan na kuchyňská prkénka Index Advance

Pokud vám v kuchyni vadí nepořádek a nebo máte málo prkének, tak by se vám mohl hodit tento výrobek. Jedná se o sadu krájecích desek s označením, ke krájení čeho jsou určena. Jak název napovídá, součástí je i elegantní stojan, do kterého se prkénka ukládají. Zajímavostí je, že výrobek obdržel několik ocenění Dárek roku.
Rozměry: stojan 33×23,5×8,5cm, prkénka 30x20cm
Cena: 1375,- Kč

Stojan na kuchyňská prkénka Index Advance můžete koupit zde.

Vybrali jste si z této nabídky? Pokud jsem se netrefil do vašeho vkusu, pak se zkuste podívat ne celý sortiment eshopu DoKuchyne.cz, kde najdete nádherné designové kousky do kuchyně.