Valentýnské srdceZa dva týdny je tu sv. Valentýn – svátek všech zamilovaných a to je tak nějak nejvyšší čas přemýšlet nad tím, čím svoji lásku obdarovat. V případě, že máte doma protějšek, který tráví dobrovolně (ano, toto slovíčko je velmi důležité :)) v kuchyni spoustu času, jsem si celkem jistý, že některým dárkem z následujícího přehledu trefíte do černého a uděláte velkou radost! A o tu jde při dávání dárků především.

Kávový set pro dva s motivem srdíčka

Tento nádherný kávový set od Guzziniho obsahuje 2 malé šálky, podšálky a čajové lžičky pro zamilováné milovníky špičkového designu. Podšálek má průměr 12 cm. Šálek 6,5 cm a jeho výška je 5 cm. Jeho objem 55 ml.

Kávový set pro dva s motivem srdíčka

Cena:  775,- Kč.

Kávový set pro dva s motivem srdíčka můžete koupit zde.

 

Sada 2 hrnků s motivem srdíčka

Pokud jste skromnější a nepotřebujete rovnou celý set, pak si můžete vaše zamilované dny zpříjemnit hrnky s motivem srdíčka. Všimněte si průhledných oušek, který design hrnků staví do jiné, vyšší roviny!

 Sada 2 hrnků s motivem srdíčka

Cena: 969,- Kč.

Tuto sadu dvou hrnků s motivem srdíčka od Guzziniho si můžete koupit zde.

 

Cukřenka s motivem srdíčka

K výše nabízeným sadám hrnků se bezvadně hodí cukřenka. Musíte uznat, že bez ní by hrnkům bylo na stole smutno. Průměr této srdíčkové cukřenky je 9,5 cm a výška 10 cm.

Cukřenka s motivem srdíčka

Cena: 485,- Kč.

Cukřenku s motivem srdíčka můžete nakoupit zde.

Prkénko ve tvaru srdce s nožem

Masivní bukové dřevěné prkénko má srdce z polypropylenu. Součástí balení je kvalitní kovaný nůž na sýry. Prkénko od výrobce Casa Bugatti neslouží pouze ke krájení sýrů, ale svým reprezentativním tvarem bude ozdobou vašeho stolu i při servírování sýrů. Rozměry prkénka jsou 23 x 33 cm.

Prkénko ve tvaru srdce s nožem

Cena: 1799,- Kč.

Toto prkénko ve tvaru srdce a nůž můžete zakoupit zde.

Vybrali jste si z této nabídky? Pokud jsem se zrovna netrefil do vašeho vkusu, pak se zkuste podívat na celou nabídku internetového obchodu DoKuchyne.cz, kde najdete úžasné designové kousky do vaší kuchyně.