Cava Anna de Codorníu Ice Edition Užijte si ji v horkém počasí a dopřejte si sklenku exkluzivního bublinkového ochlazení v podobě Anna Ice Edition Semi Seco.

Šumivé víno je oblíbeným společníkem snad každého holčičího posezení nebo příjemného letního večírku. A není divu, že cava Anna de Codorníu patří mezi kvalitní a populární společnice takovýchto událostí. Nyní máte možnost vychutnat si tuto cavu v ledové edici a dopřát si tak pořádnou dávku osvěžení.

Cava Anna de Codorníu Ice Edition

Cava Anna de Codorníu Ice Edition je příjemně svěží šumivé víno, které skvěle chutná nejen čisté, pouze s ledem, ale také v netradičních koktejlech skrývajících nevšední zážitek. Její chuť je perfektně vyvážená, odráží se v ní citrusy a sadové ovoce. Ve vůni vás zaujmou tóny bílých květů, citrusů a jarního ovoce, za lehkého doprovodu broskví a mandlových květů.

V odrůdě poznáte ze 70 % Chardonnay, zbývajících 30 % tvoří hrozny ze středomořské oblasti. Tuto cavu si nejlépe vychutnáte podávanou při 5–8 °C a díky své komplexnosti se skvěle hodí ke každému jídlu. Zároveň si ji skvěle užijete mezi různými chody jako osvěžující aperitiv.