Váš portál do světa gastronomie

Kostelecké uzeniny a kořeněná hmota v octovém nálevu s cibulí

Kostelecké uzeninyNestává se často, abych zde dával odkazy na články z jiných blogů. A ještě navíc z blogů, které s vařením zas až tak moc nesouvisí. Ale článek Tomáše Bleši nazvaný Kostelecké uzeniny – tvůrce hororových zážitků mě k tomu v dobrém slova smyslu donutil. Kdyby to nebylo smutné téma, tak Tomáš velmi vtipně popisuje nákup utopenců od Kosteleckých uzenin a to, jak mu chutnali. Vlastně spíš jak mu opravdu nechutnali. Protože… jsou vyrobeny z úplně jiných věcí, než by měli být!

Složení pseudo-utopenců od Kosteleckých uzenin je na jejich obale a Tomáš skvěle našel i recepturu z knihy České masné výrobky, která je naprosto odlišná. Hádejte jakým směrem. Obojí je zdokumentováno v Tomášově článku

A na jeho závěr klade otázku pro výrobce, na kterou by nejen on opravdu rád znal odpověď (nejen) v tomto případě: “Vy tohle jíte nebo to jenom vyrábíte?

Slogan firmy Kostelecké uzeniny “Tvůrce chuťových zážitků” tak dostává v tomto případě naprosto nový rozměr.

Zde je odkaz na celý článek Kostelecké uzeniny – tvůrce hororových zážitků.

1 komentář

  1. kamilkak

    Nejen Kostelecké uzeniny dělají pěkné srajdy! Já si nedávno koupila v Penny kuřecí zadní čtvrtky od značky Dobré maso a po otevření to smrdělo, maso nebylo očištěné… Na obalu bylo napsáno jakost A. Hm, chtěla bych vidět, jak vypadá B jakost…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑