Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Kuřecí prsa s marinovaným hroznovým vínem

28.08.2014 · Žádný komentář · Recepty

Samozřejmě, že i mexická kuchyně využívá kuřecí maso. Dnes si přineseme trochu latinskoamerického ducha s pomocí kuřecích prsou a hroznového vína marinovaného v medu a tequile.

Ingredience:
500 g kuřecích prsíček
sůl
barvený pepř
mexické koření
olej

na marinované hroznové víno:
150 g hroznů
limetka
tequila
med

Postup:
Kuřecí prsa vcelku okořeníme barveným pepřem a mexickým kořením smíchaným v oleji.

Krátce po obou stranách opékáme a potom vychladíme.

Před servírováním je nakrájíme na plátky a doplníme marinovaných hroznovým vínem.

Příprava marinovaného hroznového vína:
Rozpustíme med, přidáme hroznové víno, zakapeme limetkovou šťávou a tequilou a necháme vychladit.

Tagy: ·


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist