Nová kuchyně

váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Pikantní fazolová pochoutka

01.09.2017 · Žádný komentář · Recepty

Takové fazole, které vás trochu pálí na jazyku – to je pochoutka jak má být.


 Powered by Max Banner Ads 

Ingredience:
1 římský salát
1 konzerva červených fazolí v nálevu
1 konzerva kukuřice
2 velké cibule
3/4 skleničky pikantního kečupu
1 velká červená paprika
50 g uzeného bůčku
tabasco

Postup:
Salát očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme ji na kostičky. Fazole a kukuřici propláchneme vodou a necháme je na sítu okapat.

Na suché pánvi osmažíme dokřupava plátky uzeného bůčku, vyjmeme je a na zbylém oleji zesklovatíme na kolečka nakrájenou cibuli.

Vlijeme kečup, přidáme několik kapek tabasca, vše zamícháme, krátce povaříme a necháme vychladnout.

Salát vložíme do mísy, promícháme s nakrájenou paprikou, okapanými fazolemi, kukuřicí a vlijeme zálivku. Přikrytou mísu necháme 15 minut odležet. Poté salát důkladně promícháme a povrch ozdobíme osmaženými plátky bůčku.

Tagy: ·


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist