Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Mexické chilli z ďábelské sóji

12.01.2019 · Žádný komentář · Recepty

Co recept na nějaké pálivější papáníčko? Mexická kuchyně je tím celkem proslavená a asi i proto si dnes získává takovou popularitu. Dnes ochutnáme mexické chilli ze sójového masa.

Ingredience:
100 g pikantních sójových kostek
1 l vody
1 lžíce cukru
2 kapie
1 cibule
3 stroužky česneku
2 lžíce rajčatového protlaku
olej, mleté kořením
chilli
tymián
80 g sterilizovaných fazolí

Postup:
Pikantní kostky připravíme podle základního receptu (tzn. 15-20 vaříme ve vroucí osolené vodě) a trochu vyvařené vody si ponecháme. Cibuli osmažíme na oleji dorůžova, přidáme sójové kostky, případně tymián a všecko dohromady opečeme.

Přidáme nakrájenou kapii a česnek, rajčatový protlak a trochu opečeme. Přimícháme fazole, zalejeme zálivkou a zbytkem vývaru ze základní přípravy kostek a vše ještě krátce podusíme.

Tip
Podáváme s těstovinami nebo pečivem.

Tagy: ····


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

jsem bubu

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist