FoodparadeDruhý ročník festivalu Foodparade se uskuteční ve dnech 8. 9. a 9. 9. 2012 v zahradách zámku Troja v Praze – tedy již tento víkend! Pokud jakožto milovníci dobrého jídla zvažujete účast na Foodparade, bude se vám hodit tato pozvánka, kde se dozvíte, co vás v zámeckých zahradách čeká a nemine.

Foodparade přináší lidem radost ze společného setkání a zážitku ze skvělého jídla. Představí známé pražské restaurace a jejich šéfkuchaře, ochutnáte výborná vína, lahodnou kávu, dobré pivo, exotické koktejly a delikatesy z celého světa.

Zámek Troja

Zámek Troja

Připraven je bohatý program pro malé i velké labužníky. Děti do 10 let mají vstup zdarma. Též dětský koutek lze využít bez poplatku a bez časového omezení.

Co můžete na Foodparade ochutunat? Pokrmy pro vás budou připravovat kuchaři z restaurací Dock House, Dolce Villa, Green House, Krystal Mozaika Bistro, Le Patio, Máneska, molekularnicatering.cz, Mozaika, New York Café, Občanská Plovárna, Sushitime, U Modré Kachničky a Zorbas.

Abyste nebyli na Foodparade nasucho, o to se budou starat Dobrý Cider, Doubleshot, La Caoba, Nescafé Dolce Gusto, Pivovar Chotěboř, Stars of the Bars, True Tea a WineWorld

Pokud jde o delikatesky, tak ty budou mít na svědomí aKoření, Cukrárna Saint Tropez, Galetka, Chefparade Warehouse, Chuťpoint, Kozí vršok, La Bottega di Finestra, La Petite France, Vanilkové lusky a Vinice Salabka.

Doprovodný program se uskuteční každý den v Konírně Zámku Troja od 11.30 do 20.30. Můžete se těšit na kuchařské show, řízené kávové degustace, povídání o víně, ochutnávky destilátů a barmanské show.

Pro děti jsou připraveny kreativní dílny a mnoho dalšího, včetně dětských kurzů vaření.

Hlavní mediálním partnerem je časopis F.O.O.D. Partneři jsou Alakarte, Nescafé Dolce Gusto, WineWorld.

Více informací o festivalu Foodparade naleznete na stránkách www.foodparade.cz.

Zdroj: Tisková zpráva