Ne každá gastronomická akce je takovou, která bude bavit i ty naše mrňousky. A tak se vám snad bude hodit pozvánka na dvě akce tohoto víkendu, kde se děti rozhodně nudit nebudou! Milovníci jižní Moravy mohou vyrazit na Koloběžka CUP spojený s ochutnávkou vín (to samozřejmě jen pro dospělé) a pokud to máte blíže do Prahy, tak vemte děti na jedinečný kurs vaření do michelinského hotelu Radisson Blu Alcron!

Z kopca do kopca

Koloběžka CUP, otevřené sklepy
20. dubna 2013, Sklepy na Stráži, Vrbice, Region Jihomoravský

Z kopca a zase do kopca! Ale za ochutnávku vrbických vín to snad zvládneme. Navíc si můžeme chůzi ulehčit skokem na koloběžku a divoce si zazávodit. Akce, která bude díky vínům bavit vás a díky koloběžkám a soutěžím ji budou milovat vaše děti!
Více informací na http://www.gastronaut.cz/kalendar-akci/z-kopca-do-kopca-5230.html

Kurz vaření pro děti

20. dubna 2013, Radisson Blu Alcron Hotel, Štěpánská 623/40, Praha 1, Region Praha

Učte svá mláďata lásce ke kvalitní gastronomii již od útlého věku. Pokud chcete vybrat opravdu to nejlepší, přihlaste dítě do kurzu vaření pražského hotelu Alcron. Zkušení kuchaři z týmu michelinského Romana Pauluse se o vaše ratolesti a jejich kuchařské dovednosti postarají na jedničku. Vy si zatím budete moci vychutnat klidný oběd v restauraci La Rotonde. Kurzy jsou určeny dětem od 4 let.

Více informací na http://www.gastronaut.cz/kalendar-akci/kurz-vareni-pro-deti-5615.html

Zdroj: Gastronaut