Největší veletrh svého druhu u nás přinese kromě ochutnávek delikates s různých koutů světa unikátní přehlídku mexické kuchyně. Šest specializovaných společností představí gastronomii a překvapivé speciality země proslavené hlavně tortillami a tequilou. Poprvé se na veletrhu bude prezentovat i Česko-mexická obchodní komora.
V rámci největšího středoevropského festivalu cestovního ruchu Holiday World proběhne na pražském výstavišti v Holešovicích už devátý ročník veletrhu TOP Gastro & Hotel 2015.
„Je to svátek kvalitních českých i světových potravin. A určitě stojí za pozornost zóna Drink & Delicacies a barmanské soutěže. Letos ve znamení vodka, whisky a karibský rum“, říká s úsměvem ředitel pořadatelské společnosti Incheba Expo Praha Ing. Drahomír Medveď.
V rámci doprovodného programu TOP Gastro & Hotel proběhnou mimo jiné tři barmanské soutěže v míchání alkoholických koktejlů, odborná soutěž juniorských barmanů v přípravě klasického čaje a nápoje na čajové bázi, a odborníky vysoko ceněná soutěž Mistr kávy.
„Máme u nás vynikající baristy. Každoročně se tady může člověk přesvědčit, že nejsme zemí ignorantů dobré kávy. Letos to bude ještě obohacené o přípravu kávového koktejlu s použitím Bailey´s“, dodává Drahomír Medveď.
Veletrh TOP GASTRO & HOTEL 2015 také představí novinky v oboru gastronomie a hotelnictví včetně nejnovějších technologických trendů.
TOP Gastro & Hotel 2015 se koná 19. – 22. 2. 2015 v Průmyslovém paláci výstaviště Praha v Holešovicích.
Napsat komentář