Nová kuchyně

váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Popské maso

23.07.2017 · Žádný komentář · Recepty

Po delší době si uvaříme něco z bulharské kuchyně. Jak je typické pro tuto oblast, bude to masitý pokrm se spoustou zdravého koření – popské maso.


 Powered by Max Banner Ads 

Ingredience na jednu porci:
140 g masa (telecí, hovězí, vepřové)
20 g tuku
20 g cibule
3 g mouky
50 g rajčat
1 g sladké papriky
10 g česneku
10 ml vína
1 bobkový list
sůl
mletý pepř

Postup:
Umyté a na porce nakrájené maso lehce osmažíme na části horkého tuku. Postupně přidáváme nadrobno nakrájenou cibuli, 25 g rajčat a sladkou papriku.

Rozředíme horkou vodou a 5 ml vína. Vaříme do poloměkka.

Přisypeme česnek, zbytek nadrobno nakrájených rajčat, koření, zbylé víno a mouku rozmíchanou ve vodě. Vaříme do měkka.

Tagy: ·


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist