Nová kuchyně

váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Losos na zeleném pepři

26.08.2017 · Žádný komentář · Recepty

Růžové maso z lososa se vždy jen rozplývá na jazyku. Dnes si tuto mořskou pochoutku představíme v trochu pikantní podobě.


 Powered by Max Banner Ads 

Ingredience:
4 porce lososa
zelený pepř
máslo
1 cibule
1 lžička nasekané petrželky

na marinádu:
2 lžíce oleje
1 lžíce citronové šťávy
1 malá nastrouhaná cibule
špetka cukru
1 lžička worchesterské omáčky
1 lžička sójové omáčky

Postup:
Porce ryb naložíme na několik hodin do marinády.

Poté je dáme do pekáčku vymazaného máslem, posypeme hojně zeleným pepřem, poklademe kousky másla, kroužky cibule a posypeme lžící nasekané petrželky.

Pečeme do změknutí (cca 20 minut).

Podáváme s opékanými brambory nebo salátem z čerstvé zeleniny.

Tagy: ·


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist