Lehoučké těstoviny plné vitamínů s minimem tuku. Rybí maso vám dodá i potřebný jód – dnešní recept jednoznačně patří do kategorie „Zdravá výživa“.

brand-468x60-1493717091.jpg

Ingredience:
300 g špaget
200 g míchaných plodů moře
200 g tresky
2 lžíce citronové šťávy
2 lžičky olivového oleje
1 červená chili paprička
1 stroužek česneku
2 lžíce sekané petržele
sůl
pepř

Postup:
Špagety vaříme v osolené vodě asi 10 minut podle návodu na obalu. Plody moře a tresku propláchneme, necháme okapat, pokapeme citronovou šťávou a nakrájíme na kousky.
Na 1 lžíčce oleje osmahneme tresku, okořeníme pepřem, solí a pokapeme citronovuo šťávou. Ve stejném oleji osmažíme také plody moře.
Chili a česnek nasekáme nadrobno, osmahneme na oleji, přidáme špagety, plody moře a tresku. Krátce osmažíme.
Na talíři ozdobíme petrželkou.

Líbí se vám článek? Podělte se o něj s vašimi přáteli!