Foodparade 2013Již tento víkend se opět budete moci vypravit do pražské Tróje na další ročník festivalu Foodparade. Na festivalu ochutnáte degustační menu nejlepších pražských restaurací, dále se můžete těšit na vynikající vína, lahodnou kávu, výborné pivo, exotické koktejly a delikatesy z celého světa.

Po oba dva dny budou probíhat kuchařské show, ve kterých se představí Jana Vašáková a Martin Polačko, nemůže chybět molekulární kuchyně a Petr Koukolíček, dalším zpestřením festivalu je hmyzí kuchyně a David Švejnoha. Unikátní je i Fine Dining, který si pro hosty festivalu připravila lanýžová restaurace La Truffe. Jako kuriozita bude nejen pro muže připraveno autentické vojenské menu, které bude podáváno přímo z polní kuchyně.

Foodparade je festival pro celou rodinu, nezapomínáme a myslíme i na děti. Pro malé návštěvníky je připraven dětský koutek ZDARMA s odborným dohledem. Děti si mohou vyzkoušet kurzy vaření a kurzy bubnování, různé soutěže a kreativní dílny s kuchařskou tématikou. Anglicky mluvící děti jsou vítány!

FOODPARADE 2013 – festival jídla a pití
7. 9.–8. 9. 2013
Zámek Troja
sobota 11.00–21.00
neděle 11.00–20.00

Potvrzení účastníci:
• RESTAURACE
Dock House, Dolce Villa, Green House, Hotel InterContinental, Chefparade Foodtruck, Krystal Mozaika Bistro, La Truffe, Máneska, Molekulární kuchyně, MOOD, Mozaika, Můj šálek kávy, Občanská plovárna, SCHOOL, Sushitime, Towerpark, U Modré Kachničky, Zlatá Praha
• NÁPOJE
doubleshot, Karlovarské minerální vody, Pivovar Chotěboř, WineWorld
• DELIKATESY
Akoření, Cukrárna Saint Tropez, Food Love, Hmyzí kuchyně, Chefparade Warehouse, Italfood, Le Petite France Boulangerie, Palačinkárna Galetka, Pasta Art, Tomáš Babinec, Top Potraviny
• A TI DALŠÍ
Chefparade Škola vaření, Polský Institut, Velvyslanectví Velké Británie

Vstupné v předprodeji:
Dospělí 300 Kč (100 Kč vstupné + 200 Kč konzumace)
Studenti 250 Kč (50 Kč vstupné + 200 Kč konzumace)
Senioři 250 Kč (50 Kč vstupné + 200 Kč konzumace)
Děti do 10 let zdarma
Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na www.ticketstream.cz.

Vstupné na místě:
Dospělí 350 Kč (150 Kč vstupné + 200 Kč konzumace)
Studenti 275 Kč (75 Kč vstupné + 200 Kč konzumace)
Senioři 275 Kč (75 Kč vstupné + 200 Kč konzumace)
Děti do 10 let zdarma

Více informací najdete na www.foodparade.cz.

Zdroj: Tisková zpráva