Levně a chutněLevně a chutně vaříme s TV Nova už od podzimu roku 2013. Za tu dobu jsme uvařili a upekli stovky pokrmů. Obrovský úspěch prvního dílu kuchařky s názvem Vaříme s Láďou Hruškou dokázal, že koncept levného a chutného vaření je současným fenoménem. Počet prodaných výtisků se vyšplhal na rekordních téměř 400 000 kuchařek, a to díky vám, divákům TV Nova.

V ruce držíte kuchařku plnou nejrůznějších sladkých i slaných receptů. Na četná přání diváků a čtenářů v kuchařce naleznete spoustu tipů na menší pokrmy, pochutiny a sladkosti. Recepty jsou řazeny přehledně dle užitých surovin. VAŘTE S NÁMI LEVNĚ A CHUTNĚ!

Vařit s vámi budou i známé tváře TV Nova v čele s Lucií Borhyovou, Reyem Korantengem a řadou dalších, kteří vám navíc přináší své vlastní tipy, jak si tyto recepty ještě vylepšit. Uvařte si s TV Nova chuťovky, u nichž se vám budou sbíhat sliny.

Levně a chutně

Upečte si vlastní chleba, francouzské bagety nebo dalamánky. Vyzkoušejte domácí lasagne a špagety, slaný štrúdl nebo slaninový koláč. Milovníky sladkého jistě zaujme jednoduchý cheesecake ze sušenek, tvarohová nepečená bábovka či minikoblížky z jogurtu. Děti pak ocení chutné tiramisu, barevné banánové jednohubky, efektní čarodějnické prsty nebo voňavé pečené želvičky. Kdo má chuť na pamlsky k televizi, neodolá vlastnímu pivnímu sýru, vaječným muffinům nebo domácím chipsům. Na své si přijdou i vyznavači něčeho ostřejšího, připraví si domácí irský likér nebo vaječný koňak. Ze 70 originálních recptů si vybere prostě každý.

Vydala Euromedia Group k.s, Ikar

Knihu si můžete objednat na této adrese: http://www.bux.cz/knihy/184337-levne-a-chutne-varime-s-novou.html

Zdroj: tisková zpráva