Český pivní festival Praha 2009Po dobu deseti dní (od 22. 5. do 31. 5. 2009) pro Vás bude připravena nabídka toho nejlepšího z českých pivovarů, od českých kuchařů, řezníků a pekařů. Budete mít možnost ochutnat více než 50 značek českého piva vždy ve špičkové kvalitě ve skleněných džbáncích. Obsluhovat Vás bude 300 děvčat a chlapců v českých krojích. To vše naznačuje, že milovníci piva by si tuto akci neměli nechat ujít!

Český pivní festival Praha 2009Zažijete neopakovatelnou atmosféru v jednom z šesti velkoprostorových stanů s celkovou kapacitou 10 000 míst k sezení.

Budete mít možnost ochutnat více než 70 značek českého piva vždy ve špičkové kvalitě ve skleněných džbáncích, včetně speciálních piv vařených pro Pivní festival. Novinkou je nabídka produkce dvanácti tuzemských mikropivovarů stejně jako zavedení „oficiálního piva festivalu“,kterým se v letošním roce stal jedenáctistupňový jihlavský Ježek.

Český pivní festival Praha 2009Můžete se opět těšit i na největší lahůdku loňského ročníku – rožněného býka. Hitem letošního ročníku se jistě stane pivní zmrzlina.

V každém stanu pro Vás budou připraveny speciality šéfkuchařů známých českých restaurací a cateringových společností, jako například Švejk Restaurant, Kolkovna či Intercatering. Každý stan má přitom své vlastní podium s pestrým zábavním programem.

Český pivní festival Praha 2009Na festivalu se platí speciální měnou,takzvaným pivním tolarem. Ten urychluje způsob placení a tím i Vaší obsluhu. Jeden tolar pořídíte za 40,- Kč, takže je tvrdší než euro! Tolary nakoupíte u obsluhujícího personálu přímo u Vašeho stolu. Tolary jsou baleny po pěti kusech, což je také minimální množství, které můžete nakoupit. Tolary se zpět nevykupují a platí po celou dobu konání festivalu. Za tolary je možné nakupovat i oficiální suvenýry (plyšové půllitry, pivní brýle, trička apod.).

Český pivní festival Praha 2009 je ideálním místem pro firemní a teambuildingové akce, společenské večírky či setkání bývalých spolužáků. To ostatně mohou účastníci podobných dřívějších akcí potvrdit z vlastní zkušenosti.

Český pivní festival Praha 2009A kdeže se to vlastně český pivní festival koná? V Praze, pár metrů od konečné stanice metra trasy C – Letňany na letňanském letišti v těsné blízkosti PVA. Pro organizované skupiny návštěvníků je připravena dostatečná kapacita parkovacích míst pro autobusy.

Brány festivalu jsou otevřeny 10 dní – od 22. května do 31. května a to takto:
Po-Pá: 15.00-24.00 hod.
So-Ne: 12.00-24.00 hod.

A co za to? NIC! Vstup je totiž ZDARMA!

Tak pojďte na pivo!