KávaPojem předplatné asi netřeba vysvětlovat. Každý z nás aspoň někdy měl předplacený nějaký časopis nebo noviny. Ale předplatné kávy? Že je tohle pro vás novinka a nikdy jste o tom neslyšeli? Máte šanci to napravit a dozvědět se o této novince na českém trhu něco víc.

S předplatným kávy přichází eshop Čerstvá káva a funguje velmi podobně jako výše zmíněné předplatné novin nebo časopisů.

KávaZaregistrujete se na stránkách Čerstvá káva a vyberete si předplatné. Zvolíte si typ a množství kávy, které budete chtít pravidelně zasílat. Zadáte nterval dodávání (na výběr jsou možnosti 2 týdny nebo měsíc) a vaši adresu. A to je vše. Pak se již můžete těšit na pravidelné zásilky čerstvé kávy.

Sympatický model, že ano?

Pokud to vše stihnete ještě tento týden, tak navíc můžete využít i limitovaná nabídky, kdy při předplacení si alespoň 500 gramů (2 balení) čerstvé kávy měsíčně ušetříte celých 50% z ceny kávy. Tato akce ale končí již 7. června, takže dlouho neváhejte!

Avšak i po tomto datu v předplatném ušetříte – ale “pouze” 30% ceny oproti běžné ceně.

A jakéže typy kávy jsou vlastně v nabídce? Můžete si pochutnávat na italské kávě značky De Roccis Oro, lahodné Lamborghini, Dallmayr Monaco, Piazza d’ Oro a nebo třeba Pellini. V nabídce předplatného kávy je okolo 30 druhů kvalitní kávy. Milovníci kofeinu si tedy jistě přijdou na své ;)

Autor: Petr Slavík