Nápoje pro imunitu - 100 koktejlů zdraví v jedné skleniciA máme tady další soutěž! Ti z vás, kdo odebírají emailový newsletter (přihlášení najdete pod článkem), už o dnešní soutěži vědí a jistě jsou připraveni na startovní čáře. A vědí i to, že se tentokrát soutěží o tři výtisky knihy Nápoje pro imunitu – 100 koktejlů zdraví v jedné sklenici! Recenzi na ni jsem psal před několika dny – viz tento článek. Pokud chcete knihu vyhrát a předejít tak třeba nějakému podzimnímu nachlazení, pak čtěte dále!

Nápoje pro imunitu - 100 koktejlů zdraví v jedné sklenici1. Jak se zúčastnit soutěže? Stačí poslat na emailovou adresu soutez@novakuchyne.cz správnou odpověď na otázku: “OBSAHUJE MRKEV BETAKAROTEN?”. Stačí jednoslovná odpověď ve stylu “Ano” nebo “Ne”
Jako obvykle máte jen jeden pokus. Pokud pošlete více emailů, počítá se pouze ten první.

2. Soutěž končí v neděli 5.9.2010 ve 23:59 hod. Rozhoduje datum a čas doručení vašeho emailu.

3. Výherci se stanou ti ze soutěžících, kteří pošlou správnou odpověď jako 3., 33. a 99. v pořadí. Výherní cenou je kniha Nápoje pro imunitu – 100 koktejlů zdraví v jedné sklenici. V případě, že by došlo méně než 99 správných odpovědí (ale z toho vás nepodezírám ;)), tak vyhraje ten, který pošle správnou odpověď jako poslední z vás.
Výherci budou oznámeni v pondělí 6.9.2010 na těchto stránkách a současně budou emailem vyzváni k zaslání poštovní adresy, na kterou jim budou zaslány výhry z nakladatelství IKAR.

4. Výhry nejsou právně vymahatelné.

5. Výhra ze soutěže může být zaslána pouze na adresu v České republice.

Soutěž vznikla se spolupráci s nakladatelstvím IKAR, kterému děkuji za ceny do soutěže. Pokud byste v této soutěži neuspěli a přesto byste si chtěli knihu Nápoje pro imunitu – 100 koktejlů zdraví v jedné sklenici pořídit, pak si ji můžete koupit na Knižním webu, kde stojí 284,- Kč.