Nápoje pro imunitu - 100 koktejlů zdraví v jedné skleniciCelý minulý týden jste mohli na Nové kuchyni soutěž o knihy 3 knihy Nápoje pro imunitu – 100 koktejlů zdraví v jedné sklenici. Chcete vědět, jaká byla správná odpověď na soutěžní otázku a kdo vyhrál knížky?

Připomeňme si v krátkosti, jaká byla pravidla soutěže. Kdo chtěl knihu vyhrát, musel nejprve správně odpovědět na otázku: “Obsahuje mrkev betakaroten?” a pak mít trochu toho štěstíčka. Vyhrávali totiž ti, kteří správnou odpověď poslali jako 3., 33. a 99. v pořadí.

Vezmeme to popořadě. Správnou odpovědí je samozřejmě “ano”. Mrkev obsahuje betakaroten.

A kdo tedy jsou šťastní výherci? Jejich emailové adresy jsou:
makel@******.cz
Korpas.J@******.cz
musilova.hana58@******.cz
(plnou verzi emailové adresy nezvěřejňuji kvůli ochraně proti spamu).

Adresy výherců již byly předány nakladatelství IKAR, kterém jim zašle knihy. Nakladatelství IKAR děkuji za poskytnutí cen do soutěže.

Nebuďte smutní, že jste tentokrát nevyhráli. Brzy budeme mít další soutěž a třeba to tentokrát vyjde na vás ;) Abyste nepropásli žádnou soutěž na Nové kuchyni, zaregistrujte se v pravém sloupci nahoře k emailovému odběru novinek. Budete tak informováni nejen o nových soutěžích, ale i o dalších zajímavostech, které stojí za to sledovat na Nové kuchyni. Navíc dostanete zdarma elektronickou eknihu “7 tipů pro zdravější stravování” ve formátu pdf!