Váš portál do světa gastronomie

Velká vánoční soutěž o 3 knihy Vánoce s Nigellou!

Před několika dny jsem psal o nejlepší vánoční kuchařce, která se objevila na letošním knižním trhu. Ano, mám na mysli Vánoce s Nigellou. A protože se Vánoce blíží, tak je nejvyšší čas si o knihu zasoutěžit! Konkrétně jsou v banku tři výtisky této báječné kuchařky! Chcete ji? Pak čtěte dále!



Vánoce s Nigellou

Pravidla soutěže

1. Jak se zúčastnit soutěže?
Máte dvě možnosti.
První možností je napsat do komentářů pod tímto článkem jaké jídlo u vás nesmí chybět ná vánočním stole (komentář můžete vložit jen jeden, resp. při vyhodnocení – viz dále – se bude počítat jen jeden).
A druhou možností je přihlásit se k odběru emailového zpravodaje (newsletteru) z Nové kuchyně – viz rámeček “Novinky Mailem” v pravém sloupci nahoře. Ti, kteří jsou již přihlášeni k odběru emailového zpravodaje, jsou automaticky zařazení do soutěže!
Ano, takhle jednoduché to je.
Každá z možností je rovnocenná a za každou získáte jedno zařazení do losovacího osudí. Takže v něm můžete být zastoupení i dvakrát a zvýšíte tím svou šanci na výhru.
Pozor, nezapomeňte uvést v váš správný email. Jen tak vás budu moci kontaktovat v případě výhry!

2. Soutěž končí v sobotu 11.12.2010 ve 23:59 hod. Rozhoduje datum a čas u vašeho příspěvku nebo přihlášení do odběru emailového zpravodaje.
Pozn. komentáře na tomto blogu jsou ručně schvalovány (je to ochrana proti spamu). Pokud se zúčastníte této soutěže, tak bude váš komentář schválený během maximálně 12 hodin. Datum a čas u příspěvků je datem a časem vložení, nikoli schválení.

3. Po skončení soutěže budou vylosování tři výherci. Způsob losování: za každý komentář nebo přihlášení se k odběru emailového zpravodaje (newsletteru) získává účastník soutěže jeden lístek se svým jménem v losovacím osudí. Ano, může být v osudí zastoupeni dvakrát, pokud pošle komentář a současně se přihlásí k odběru zpravodaje.
Tři vylosovaní výherci knihy Vánoce s Nigellou budou oznámeni na těchto stránkách v neděli 12.12.2010
. Výherci budou emailem vyzváni k zaslání poštovní adresy, na kterou jim budou zaslány výhry z nakladatelství IKAR.

4. Výhry nejsou právně vymahatelné.

5. Výhra ze soutěže může být zaslána pouze na adresu v České republice.

Soutěž vznikla se spolupráci s nakladatelstvím IKAR, kterému děkuji za ceny do soutěže. Pokud byste v této soutěži neuspěli a přesto byste si chtěli knihu Vánoce s Nigellou koupit buď pro sebe nebo jako dárek pod stromeček pro někoho jiného, pak si ji můžete objednat na Knižním webu, kde stojí 374,- Kč.

40 komentářů

  1. Martina

    Na našem vánočním stole nesmí chybět bramborový salát, kapr, kuřecí řízky, vánočka a cukroví.

  2. ZDENČA

    Na vánočním stole nesmí chybět český kapřík,salát a devět druhu cukroví.

  3. Blanka

    vánoční večeře je klasicky česká. Na předvánoční večírek s přáteli jsem loni udělala pečenou šunku podle Nigelly a byla výborná. Doporučuji!!!!!!!

  4. Daniela

    U nás je to klasika. Nesmí chybět hrachová polévka, bramborový salát, řízky z kapra, cukroví. U rozbalování dárků pojídáme chlebíčky a jednohubky.

  5. Hana

    Nikdy nezapomeneme na šupiny z kapra pod talíře a jablíčka na rozkrojení.

  6. Vladka

    Na vánočním stole nesmí chybět rybí polévka, bramborový salát,smažený kapr,cukroví,ale především hodně ovoce-různé druhy,aby si vybral každý od standartních jablíček,přes banány,mandarinky,pomaranče,ananas,hrozny,kiwi, churmu,lichi,a pod.A také sušené ovoce a ořechy.

  7. Milena Vastova

    U nás je to jak klasika (rybí polévka, řízky z kapra a bramborový salát, cukroví, vánočka) tak i trochu specialit:ke štědrovečerní večerř prostě patří kapr na černo s brambory na loupačku a maminka i teta vždycky dělaly medové šišky obalované v perníku (které nejí snad nikdo jiný, než strejda :-)) a tažený štrůdl, mňam :-)

  8. Věra

    Losos s bramborovou kaší a cukroví – to bohatě stačí:-))

  9. Zdeňka

    U nás musí být kuřecí polévka s játrovými knedlíčky,bramborový salát,krutí řízky,sušené ovoce,oplatky ,abychom byli štědří.

  10. Jana

    U nás nesmí chybět ráno domácí vánočka, k bědu čočková polévka a k věčeři kapr s bramborovým salátem. a po večeři ovocný salát.

  11. anka

    Tak u nás nesmí chybět rybí polévka,smažený kapr bramborový salát z domácí majonézou,domácí vánočka a cukroví které si po večeři dáme ke kafíčku a také sušené ovoce.

  12. Renata

    U ná nesmí chybet hlavne kureci rizky, ryby u nas ji jen mamca, ale i ta na stole par kousku najde., No a samozrejme bramborovy salat, bez toho snad ani nejsou Vanoce :)

  13. Dana

    Rybí polévka a hlavně bramborový salát, který má úplně jinou vánoční chuť, řízky z kapra,prasátka a kuřete

  14. Klára

    Rybí polévka, kapr, bramborový salát a zlaté čokoládové penízky :)

  15. Irena Kašická

    U nás nesmí chybět rybí polévka,salát a kapr,vinné klobásky a chlebíčky,cukroví a ani nezapomínáme na rozkrojení jablíčka a pouštění lodiček po vodě.

  16. Marcela

    U nás je to hřibová polévka,bramborový salát a smažený pangasius

  17. Zdena

    Na vánočním stole u nás nesmí chybět pečený sumec, smažený kapr, bavorský bramborový salát a jako dezert kokosové kuličky s višní v rumu.

  18. Lenka Marešová

    Nesmí chybět rybí polévka, kapr,bramborový salát,houbovník-kuba,šupinky z kapra pod talířem,slavnostní výzdoba stolu.
    Před večeří lití olova,házení botou,pouštění lodiček,rozkrojení jablíček

  19. Andrea

    bramborový salát a řízek, po večeři cukroví

  20. Terezka

    Dobré odpoledne, u nás se letos bude poprvé mísit česká a slovenská kuchyně, takže menu vypadá následovně:
    Kapustnica, vánoční koláč, smažený kapr, řízky, butterfish pro děti, bramborový salát a cukroví české a slovenské. Adventní věnec již plní svoji roli.
    Pod talířem nebude chybět šupina z kapra, lít se bude olovo a pokud se mi podaří vyloupat ořechy tak, abych neporušila skořápku, dojde i na pouštění lodiček se svíčkami.

  21. BOŽENA VYSKOČILOVÁ

    NEJDŘÍV BUDE OPLATEK S MEDEM.POTOM ČOČKOVÁ POLÉVKA S HOUBAMA/ BRAMBOROVÉ 2 SLÁTY S MOJONÉZOU I BEZ A KUŘECÍ ŘÍZEČKY A RYBÍ FILÁTKA NA ŘÍZKY. 7 DRUHŮ CUKROVÍ PŘIJDE NA ŘADU.SAMOZŘEJMĚ DOBRÁ KÁVIČKA A VELKÁ MÍSA OVOCE.

  22. opice1956

    Na našem vánočním stole nesmí chybět jablka, pomeranče, mandarinky, banány, datle a ořechy.

  23. Irena

    U nás je vždy rybí polévka,salát a ryba,někdy kapr,letos to bude pangasius….dobré vínko nebo pivko

  24. Jana

    Na vánočním stole samozřejmě nesmí chybět bramborový salát (dělám ho pokaždé podle téhož receptu, ale rodině prý stejně nejvíc chutná právě ten štědrovečerní), smažený kapr, smažené kuřecí řízky a oblíbené druhy cukroví.

  25. Jarka

    Tak u nás nesmí chybět zelná smetanová polévka,smažené kuřecí řízky, smažený kapr, bramborový salát a cukrovíčko.

  26. alena

    Jako u většiny lidí ani u nás nesmí chybět bramborový salát, řízky jak vepřové, tak kuřecí, obalovaný kapr a pstruh smažený másle pouze s kmínek , vinná klobása, chlebíčky,cukroví, vaječný koňak – prostě, u nás zlaté prasátko nikdo díky tomu dosud neviděl, bohužel, ale také asi nikdy neuvidí.
    Přeji všem krásné vánoce a hodně štěstí a zdraví v novém roce.

  27. Dana

    Kromě klasiky – kapra a salátu – pak ještě pořádně hustá zelňačka a kusy hub a anglické slaniny. A brambory – ty přikusujeme.

  28. Standa

    U nás má každý stolovník u svého talíře perníkové prasátko se svým jménem.

  29. Ondřej

    Kapr a salát, rybí polévka a cukroví po večeři

  30. Eva Chovancová

    U nás nesmí chybět oplatek s medem,krupicová kaše,kyselice,smažený kapr s bramborovým salátem.Ovoce,cukroví a různé druhy ořechů.Přeji hezké vánoce.

  31. Lenka

    U nás je už několik let tradičně valašská kyselice a pstruh na másle s bramborama. Cukroví nepeču ale o svátcích testuju vždycky nové druhy moučníků. Letos to bude croquembouche a vyzkouším francouzské tradiční poleno :)

  32. Sweetsue

    Tak u nás na Vánočním stole nesmí chybět ovocný salát. Je to tradice,bez které si to nedovedu představit. ;-)

  33. albez

    U nás (protože jsem z Valašska) polévka z devatera chutí: to je vlastně co dům dal – hrách, fazole, čočka, ovesné vločky, cizrna, rýže, brambory (to aby bylo v příštím roce všeho dost), bramborý salát (doma dělaný) a samozřejmě kapr. Na toho se celý rok moc těšíme (protože o vánocích prostě jinak chutná). A jako dezert Pupáky (asi jen Valaši ví o cem píšu). Jsou to namočené rohlíky v teplém mléce a zasypané mákem. Na pohled hnus a hrůza, ale chutná to úžasně!

  34. Olga

    Na našem vánočním stole nesmí chybět vánoční kuba

  35. Tereza

    Na prvním místě přejeme Nové kuchyni krásné Vánoce!
    U nás na stole nesmí chybět 2x bramborový salát:jeden s hráškem, hrášek nesnáším, ale můj Tomáš, možná kvůli pracovní deformaci – kreslí – tam ten hrášek potřebuje, aby to bylo asi barevně vyvážené…a bez hrášku pro mě, pak pstruh pro mě, pro partnera řízek. A letos s námi konečně bude moci jíst i naše malá Ema, takže pro ní nějaká ryba bez kostí a bramborový salát ala batole: brambory,zelenina, jogurt, žádná sůl. No a cukroví peču jen batolecí, což je většinou klasika, ale bez ořechů, výrazného koření, trocha přírodního cukru, žádné sladké marmelády. A zapomněla bych na punč, ten zcela jistě nesmí chybět :)

  36. Barzul

    U nás na Vánočním stole nesmí chybět smažený kapřík, bramborový salát, svíčka, víno a dobrá nálada :)

  37. vladimira

    Na Vánočním stole nesmí chybět rybí polívka, pod talířky musí být schováná šupinka s kapra pro štěstí!Kapr je připraven na zelenině a víně,k tomu máme bramborový salát a někdo si může dat jako přílohu,brambory nakrajené na kolečka obalené vtěstíčku s cibulkou a opražené.Je to prostě vánoční pochoutka,samozřejmě nechybí několik druhů cukroví,a přípitek štědrovečerní.

  38. Veronika Dvořáková

    Na našem Vánočním stole nesmí chybět vánoční perníčky,štrůdl,bramborový salát a kuřecí řízky.Letos se chystám připravit na odlehčení antioxidační salát podle Nigelly.

  39. Helena Macková

    Na vánočním stole nesmí zaručeně chybět bramborový salát,velká porce kapra,houbová polévka,pár vánočního cukroví ,šupinka z rybky,jablíčka na rozkrajování a prostřeno ještě pro jednoho neznámého a také u stolu nesmí chybět mojí přátelé a rodina

  40. ala

    U nás nesmí chybět bramborový salát s kuřecími řízky,vánočka a cukroví

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑