Gril WeberV posledních letech je to každé léto stejné – oproti loňsku se griluje víc a víc. A ono není divu – jde o velmi příjemný způsob trávení času, přípravy jídla a čas strávený s kamarády a přáteli. Ta poslední možnost je přitom snad častější než zbylé dvě především.

Základním nástroje, který vůbec potřebujete k tomu, abyste mohli grilovat je samozřejmě gril. Na trhu je jich nepřeberné množství. Můžete si vybírat z plynových nebo z těch, co fungují na dřevěnné uhlí, z grilů přenosných i pevných a samozřejmě můžete pořídit levně i draho – každý si prostě vybere.

Mezi špičku mezi grily patří grily Weber, které snadno identifikujete podle toho, že vypadají jako koule. A vy se nyní můžete zúčastnit soutěž o gril značky Weber! Stačí pro to několik jednoduchých kroků:
– udělat nějakou povedenou fotografii z vašeho grilování
– připojit se k aplikaci na Facebooku
– poslat vaši fotografii
– získat co největší počet hlasů v hlasování, protože platí přímá úměra – čím víc hlasů, tím větší šance vyhrát.

Vyhrát můžete nejen gril, ale i další ceny.

A mimochodem – nezapomeňte, že na TV Prima aktuálně běží každé pondělí večer pořad Šéf na grilu, kde známý kuchař Zdeněk Pohlreich vysvětluje základní principy grilování a samozřejmě, že i recepty. Takže od teď už žádné výmluvy, že snad máte nedopečeno nebo uškvařeno!