Vánoce s NigellouTaké rádi pečete koláče? Samozřejmě, že ano! Každá správná rodina má svůj rodinný recept na ten zaručeně nejlepší a nejlahodnější koláč na světě. Tak proč byste s ním neměli uspět i v naší nové soutěži o nejlepší koláč?! A co by to bylo za soutěž, kdyby pro autora či autorku vítežného receptu nebyla připravena cena – protože se Vánoce blíží mílovými kroky, je jí kuchařka Vánoce s Nigellou!

Pravidla soutěže:
1. Od nynějška do neděle 30.10.2011 23:59 hod. můžete na emailovou adresu soutez@novakuchyne.cz posílat vaše oblíbené recepty na koláče. Ano, to je jediné omezení. Určitě máte nějaký oblíbený koláč, se kterým slavíte úspěchy při návštěvách, rodinných akcích nebo třeba “jen” při nedělním odpoledni. A určitě se s ním chcete pochlubit před ostatními čtenáři (a vyhrát Vánoce s Nigellou ;)). Bude skvělé, když k vašemu receptu přidáte i fotografii, ale není to podmínkou.

2. V pondělí 31.10.2011 budou vybrány dva recepty, které zveřejním na stránkách Nové kuchyně. Vy pak budete mít čas do nedělě 6.11.2011 23:59 hod. čas hlasovat pro ten, který se vám bude líbit víc.

Vánoce s Nigellou3. Vítězný recept bude ten, který nasbírá více hlasů v hlasování. Autor vítězného receptu bude vyzván k zaslání poštovní adresy, na kterou mu bude zaslána cena, kterou je skvělá vánoční kuchařka Vánoce s Nigellou z nabídky nakladatelství Ikar. Kuchařka bude zaslána přímo z nakladatelství Ikar.
Ani ostatní účastníci soutěže nezůstanou pozadu – jejich recepty postupně zveřejním na stránkách Nové kuchyně spolu se jmény autorů.

4. Výhra není právně vymahatelná a bude zaslána pouze na adresu v České republice.

Soutěž vznikla se spolupráci s nakladatelstvím IKAR, kterému děkuji za cenu do soutěže. Pokud byste v této soutěži neuspěli a přesto byste si chtěli Vánoce s Nigellou koupit, pak si ji můžete objednat na bux.cz, kde stojí 199,- Kč (tato cena platí jen do konce října 2010!).

Recenzi na kuchařku si můžete přečíst zde:
Vánoce s Nigellou – skvělá vánoční kuchařka z britských ostrovů