Vánoce s NigellouTématem této soutěže je vepřové maso. Doufám, že to udělá radost všem “masožroutům”, kteří si třeba říkají, že nejlepší zeleninou je šunka. Ano, soutěží se o nejlepší recept z vepřového masa! A protože Vánoce jsou téměř za dveřmi, tak je opět cenou pro autora či autorku vítězného receptu kuchařka Vánoce s Nigellou!

Pravidla soutěže:
1. Od nynějška do neděle 27.11.2011 23:59 hod. můžete na emailovou adresu soutez@novakuchyne.cz posílat vaše oblíbené recepty s vepřovým masem. Ano, to je jediné omezení. Jsem si jistý, že i u vás doma existuje nějaká úprava vepřového masa, která se na vašem stole objevuje častěji než ostatní! A určitě se s ní chcete pochlubit před čtenáři Nové kuchyně a třeba i vyhrát kuchařku Vánoce s Nigellou ;) Bude skvělé, když k vašemu receptu přidáte i fotografii, ale není to podmínkou.
Pokud bude zjištěno, ze zaslaný recept je zkopírovaný z jiných internetových stránek a zaslán bez souhlasu autora/provozovatele, nebude do soutěže vpuštěn!

2. V pondělí 28.11.2011 bude zahájeno hlasování – ze všech došlých receptů budete moci až do neděle 4.12.2011 23:59 hod. čas hlasovat pro ten, který se vám bude líbit víc.

Vánoce s Nigellou3. Vítězný recept bude ten, který nasbírá více hlasů v hlasování. Autor vítězného receptu bude vyzván k zaslání poštovní adresy, na kterou mu bude zaslána cena, kterou je skvělá vánoční kuchařka Vánoce s Nigellou z nabídky nakladatelství Ikar. Kuchařka bude zaslána přímo z nakladatelství Ikar.

4. Výhra není právně vymahatelná a bude zaslána pouze na adresu v České republice.

Soutěž vznikla se spolupráci s nakladatelstvím IKAR, kterému děkuji za cenu do soutěže. Pokud byste v této soutěži neuspěli a přesto byste si chtěli Vánoce s Nigellou koupit, pak si ji můžete objednat na bux.cz, kde stojí 199,- Kč (tato cena platí jen do konce října 2010!).

Recenzi na kuchařku si můžete přečíst zde:
Vánoce s Nigellou – skvělá vánoční kuchařka z britských ostrovů