Brandt - řada vaření CyclicFrancouzská značka spotřebičů Brandt přichází na český trh s novou designovou řadou pro vaření, která se dostala pojmenování Cyclic. Cyclic se vyznačuje jednoduchým ovládáním, které ihned získá pozornost svým moderním vzhledem.

Hlavním tahounem řady Cyclic jsou celoskleněné varné desky. Jeji ovládání je maximálně “vychytané” a podporuje elegantní design a čistotu varné plochy. Ovládání zároveň vychází ze současného životního stylu a může připomínat ovládání přístrojů jako třeba mp3 přehrávače, iPody nebo telefon. Pokud tedy chcete být trendy, jste mladí (aspoň duchem :)) a chcete mít moderně zařízenou kuchyň, rozhodně byste neměli tuto řadu minout.

Zóny varné desky Cyclic mají rozměry od 160 mm do 280 mm a jejich maximální příkon je 7,2 kWh. Samozřejmostí jsou funkce jako časovač, Booster a i bezpečnostní prvky, jako například ochrana proti vznícení, detekce podpětí či přepětí nebo nesprávného připojení.

Do řady Cyclic patří i multifunkční trouba, která je vybavena kuchařkou s 15 programy v češtině a plně automatickými programy. Ty umí výběr z 10 naprogramovaných jídel. Fajnšmekří jistě ocení i možnost, kdy trouba sama podle údajů z čidla vlhkosti nastaví všechny parametry, tj. vhodný pečící program, teplotu, dobu pečení a na závěr doporučí úroveň patra. Moderní trouby mají i samočistíci funkci a tato není výjimkou.