Top Gastro 2009Gastronomický veletrh TOP GASTRO se letos koná již po třetí a opět na pražském výstavišti v Holešovicích. Jeho široký záběr zahrnující jak výrobu a dovoz potravin, alkoholických i nealkoholických nápojů, tak technologie výroby potravin, obalovou techniku i zařízení pro hotely a restaurace, je zárukou, že se veletrh stane ideálním místem pro získání nových informací a případné setkání s kolegy z širokého gastronomického oboru.

Loňský veletrh TOP GASTRO zaznamenal ve svém meziročním vývoji růst řádově o třetinu sledovaných parametrů – čisté výstavní ploše, počtu vystavovatelů, zahraničním zastoupení a zájmu návštěvníků. Došlo k posílení postavení veletrhu a potvrdil se tak velký zájem o vytvoření komplexního gastronomického veletrhu v metropoli České republiky. Velmi významným aspektem je, že Praha a její okolí představuje nejsilnější gastronomický trh v rámci České republiky a zaslouží si proto odpovídající, velmi kvalitní zařazení mezi významnými výstavními událostmi.

Není proto ani letos důvod k tomu, aby byl veletrh menší než před rokem, kdy se na ploše přes 1600 m2 zúčastnilo více než 150 firem tuzemských včetně zahraničního zastoupení a vzhledem k silné mediální podpoře, jak odborných celorepublikových tiskovin, tak rovněž rádiových spotů a přítomnosti zástupců televizních stanic, shlédlo celý komplex veletrhů přes 30000 návštěvníků.

Přijďte se tedy ve dnech 5.-8. února podívat na TOP GASTRO 2009, na velmi dynamickou přehlídkou širokého oboru gastronomie, která vytváří v následujícím – lichém roce protiváhu brněnskému veletrhu!

TOP GASTRO 2009 se opět uskuteční společně s již 18. ročníkem středoevropského veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD ( přehlídka jak tuzemských, tak rovněž zahraničních hotelových, restauračních řetězců, penzionů, kaváren atd.) a již 2. ročníkem specializovaného veletrhu golfu a golfové turistiky GOLF WORLD PRAGUE.

Zdroj: Tisková zpráva