Zdeněk Pohlreich - Prostřeno bez servítkůV uplynulých sedmi dnech jste mohli soutěžit o 3 výtisky knihy Zdeňka Pohlreicha s názvem Prostřeno bez servítků. Stačilo napsat email s názvem jedné ze dvou restaurací, které v Praze provozuje a kniha mohla být vaše. Zajímá vás, jestli jste mezi šťastnými výherci? Pak čtěte dále!

Správné odpovědi byly buď Café Imperial nebo Divinis. Výherci soutěže se stali ti, kteří poslali správnou odpověď jako 3., 33. a 99. v pořadí.

A nebudu vás už dál napínat – jste jistě zvědaví, zda jste mezi výherci ;)

Výherci knihy Zdeňka Pohlreicha – Prostřeno bez servítků se stávají soutěžící s těmito emailovými adresami:
Beruska.Zany@******.cz
luc.simkova@******.com
klara.sedlackova@*******.cz
(plnou verzi emailové adresy nezvěřejňuji kvůli ochraně proti spamu).

Všechny tři výherkyně již byly kontaktovány s žádostí o zaslání poštovní adresy, na kterou jim bude kniha zaslána přímo z nakladatelství IKAR. Tomu bych chtěl touto cestou poděkovat za poskytnutí cen do soutěže.

Vy, co jste nevyhráli, nebuďte smutní – přístě budete mít zase šanci. A aspoň jako “cenu útěchy” přijměte moji pochvalu, protože NIKDO neposlal špatnou odpověď! Jste skvělí a já si na vás budu muset příště vymyslet těžší otázku :)

P.S. Zaregistrujte se k odběru novinek (viz formulář v pravém sloupci nahoře), abyste byli informováni o nových soutěžích a dalších zajímavostech, které se na Nové kuchyni odehrávají. Navíc dostanete zdarma elektronickou eknihu “7 tipů pro zdravější stravování” ve formátu pdf!