O2 CaféMožná to znáte – člověk má přes den jednání, schůzky a jak se mu to v diáři tak nějak hromadí, tak přijde na to, že mu v denním programu nějak nezbylo místo na oběd nebo na něco, co by se dalo nazvat kvalitní gastronomie. A to je, jak všichni víme, zdraví neprospívající ;) I já to mám občas hodně podobné, ale naštěstí se většinou pohybuji tak šikovně, že mám poblíž O2 Café v pražské Vyskočilově ulici.

O2 CaféI když by k tomu název mohl svádět, nejedná se o nějakou závodní jídelnu našeho operátora, ale o kavárnu otevřenou široké veřejnosti. Název má O2 Café má propůjčený díky tomu, že je umístěna v jedné z budov, kde O2 sídlí. A samozřejmě, že je i oblíbeným místem jednání a schůzek zaměstnanců O2 ;)

Kromě kávy, čaje, dalších nápojů nebo zákusků si zde můžete v čase oběda vybrat z obědového menu, které je sympaticky stručné. Polévka a výběr ze dvou hlavních jídel. To je pro mě ideální stav a mám ho mnohem raději než několikastránkové menu z pera Aloise Jiráska (rozumějte s desítkami jídel v nabídce). A hlavně, je to dobrota ;)

Občas se zde konají i speciální akce – ochutnávky vína apod. V tomto období zde například mají pro zákazníky přichystané ochutnávky výběrových skotských whisky. Stačí přijít každý den po 18. hodině.

Samotné prostředí je takové, jaké byste od moderní kavárny čekali – vzdušné a svoji roli hraje výrazné použití skla. Díky tomu je v prostorách kavárny příjemně světlo.Samozřejmostí je wi-fi pro zákazníky zdarma.

Do téhle kavárny už navíc nějaký ten pátek chodívám, takže vím, že když sem zajdu na oběd, tak neprohloupím.

Kromě toho je možné využít i dovážkovou službu (taková francouzská bageta s křehkým kuřecím masem, modrým sýrem a papričkami – mňam ;), kterou O2 Café také nabízí či si zde objednat catering na nějakou vámi nebo vaší firmou pořádanou akci.

Pokud to nemáte do O2 Café daleko (je kousek od stanice metra Budějovická), vyzkoušejte ho. Dle mého stojí za to!