Makrobiotika pro každý denJak jsem o víkendu avizoval na Facebooku, máme tu další soutěž. A protože chci, abyste byli zdraví (a tím pádem jste dlouho četli Novou kuchyni), tak budeme soutěžit o 3 výtisky knihy, která by vám měla se zdravím pomoci. Ano, jedná se o nedávno recenzovanou knihu Makrobiotika pro každý den. Pokud chcete vědět, jak vyhrát, pak čtěte dále!

1. Jakým způsobem se můžete zúčastnit soutěže? Stačí poslat na emailovou adresu soutez@novakuchyne.cz správnou odpověď  na tuto  otázku: “Které jídlo je makrobiotické – kuskus se zeleninovým salátem nebo ostravská klobása?”
Tak, jak je již na Nové kuchyni zvykem, máte jen jeden pokus. Pokud pošlete více emailů, tak se v potaz bere pouze ten první.

2. Soutěž končí ve čtvrtek 3.3.2011 ve 23:59 hod. Rozhoduje datum a čas doručení vašeho emailu.

3. Výherci se stanou ti ze soutěžících, kteří pošlou správnou odpověď jako 3., 33. a 99. v pořadí. Výherní cenou je kniha Makrobiotika pro každý den. V případě, že by došlo méně než 99 správných odpovědí (ale z toho vás nepodezírám ;)), tak vyhraje ten, který pošle správnou odpověď jako poslední z vás.
Výherci budou oznámeni v pátek 4. března 2011 na těchto stránkách a současně budou emailem vyzváni k zaslání poštovní adresy, na kterou jim budou zaslány výhry z nakladatelství IKAR.

4. Výhry nejsou právně vymahatelné.

5. Výhra ze soutěže může být zaslána pouze na adresu v České republice.

Soutěž vznikla se spolupráci s nakladatelstvím IKAR, kterému děkuji za ceny do soutěže. Pokud byste v této soutěži neuspěli a přesto byste si chtěli knihu Makrobiotika pro každý den pořídit, pak si ji můžete koupit na Knižním webu za 274,- Kč.