Váš portál do světa gastronomie

Recept na nejlepší koláče – finále

O tom, že koláče jsou u nás populární není sporu. A potvrzuje to i super účast v naší soutěži o nejlepší koláč. Přišlo hodně receptů a vybrat z nich dva finalové nebyla žádná sranda. Přesto jsme museli a ty vám nyní předkládáme k hlasování o ten nejlepší koláč. Jde o důležitý úkol, tak ho nepřenechejte jiným! Máte čas je do nedělní půlnoci!

Nejlepší recept na koláče – finalové recepty

Čokoládovo-kaštanový koláč
Poslala Veronika Picková.


Vláčný jablečný koláčVláčný jablečný koláč
Poslala Terezie Tkáčiková.

Finalové recepty si můžete prohlédnout po kliknutí na tučně název vyvedený název receptu.

Současně máme maličkou prosbu pro účastníky této i budoucí soutěže. Jsme moc rádi, že jsou soutěže na Nové kuchyni stále populárnější, ale nese to sebou i tu skutečnost, že do soutěže jsou některými účastníky zaslány recepty, které jsou okopírovány z jiných internetových stránek, vč. fotek přičemž provozovateli oněch stránek nejsou ti, kteří posílají recepty do soutěže… To není to, co bychom od účastníků soutěží chtěli – cílem je, abyste nám poslali vaše recepty. Klidně se inspirujte jinými, ale prosím – nedělejte obyčejné kopírování. Přeci máte jako kuchaři na víc, ne? Provádíme namátkové kontroly receptů a pokud shledáme, že jsou zkopírované odjinud, tak je do soutěže nezařadíme.
Tato poznámka se samozřejmě netýká těch, kteří posílají recepty z vlastního blogu či stránek včetně uvedení zdroje nebo se svolením autora – to je v pořádku a takové recepty rádi v soutěžích uvítáme!

A teď již hlasujte pro ten nejlepší koláč, jehož autorka dostane báječnou kuchařku Vánoce s Nigellou od nakladatelství IKAR!

[poll = 9]

2 komentáře

  1. kritik

    čera jsme ho pekli a je to nářez !!!!

  2. plackman

    toto je placka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑