Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Domácí čokoládová zmrzlina

03.07.2013 · Žádný komentář · Moje recepty

Domácí čokoládová zmrzlinaPřed několika dny jsem tu psal o malinové zmrzlině. A i o tom, že základní recept se dá různě obměňovat. Nejen ovocem, ale můžete se pustit do dalších oblíbených chutí. Třeba čokolády. Chcete důkaz? Tady je!

Ingredience:
250g tvarohu
80g cukru
100ml smetany 33%
80g hořké čokolády (obsah min. 50% kakaa)

Domácí čokoládová zmrzlina

Postup:
Tvaroh a cukr v míse dobře promícháme.

Čokoládu rozehřejeme na mírném plamenu v hrnci a vmícháme do tvarohu s cukrem.

Pomocí mixeru umícháme ze smetany šlehačku a tu jemně vmícháme do připravené směsi.

Směs dáme do mrazáku na cca 6 hodin. Zhruba jednou za hodinu vše promícháme a neochutnáváme (!). Toto míchání způsobí, že ve zmrzlině se nevytvoří hrudky a bude krásně jemná.

Tagy: ·


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist