Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Pečený květák s parmazánem

24.07.2013 · Žádný komentář · Moje recepty

Pečený květák s parmazánemKvěták je taková nenápadná zelenina. A přitom její využití je mnohem bohatší než je klasický smažený květák nebo květákový mozeček. Co si z něj udělat tak trochu netradiční přílohu k masu? Budete mrkat, jak bude do strávníků padat jeden kousek za druhým! :)

Ingredience:
1 hlavička květáku
3 lžíce olivového oleje
strouhaný parmazán
sůl

Pečený květák s parmazánem

Postup:
Troubu předehřejeme na 190°C.

Očištěný květák rozdělíme na růžičky a rozložíme do pečící nádoby. Pokapeme olejem a dáme na zhruba 20 minut do trouby, dokud nezačne jemně zlátnout. Vyndáme z trouby, posypeme parmazánem a posolíme.

Tagy: ·


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist