Starbucks logoSvětový bestseller konečně dorazil i k nám – Pumpkin Spice Latte nabídne jedinečnou dýňovou chuť, která Vás zahřeje během sychravých podzimních dní!

Pumpkin Spice LatteStarbucks Coffee Company (Nasdaq: SBUX) a její joint venture partner AmRest Holdings SE (WSE: EAT) tento týden vítá ve svém menu absolutní novinku na českém trhu, kterou je Pumpkin Spice Latte (PSL). Není pochyb, že spojení lahodného latte s dýňovým sirupem a domácí lahodné šlehačky s kořeněným posypem tvoří dohromady tak dlouho očekávaný a podzim perfektně doplňující nápoj, který neodmyslitelně patří k celosvětové podzimní sezóně ve Starbucks. Podzimní nabídka v kavárnách Starbucks platí od 10. září a poběží do 4. listopadu.

Starbucks - Anniversary BlendNabídka podzimních nápojů u Starbucks je doplněna o sezónní zrnkovou kávu Starbucks® Anniversary Blend a Starbucks® Ethiopia, jež má na českém trhu, jako Pumpkin Spice Latte, též svou premiéru. Podzimní nabídku příjemně doladí i lahodné zákusky v podobě švestkového koláče, dýňového řezu a vafle, a nově představené ciabatty ve čtyřech variantách.

Starbucks - Ethiopia „S příchodem sychravějšího podzimu jsme rádi, že jsme na něj plně připraveni s naší novinkou Pumpkin Spice Latte. Má naprosto přirozeně vyváženou chuť, která nejen zahřeje zvenku prochladlé ruce, ale zároveň pohladí i na duši,“ řekl Brian Aherne, Regionální ředitel provozu Starbucks za Českou republiku a jižní Polsko, a dodal: „Dýně je symbolická nejen pro mezinárodní svátek Halloween, který v našich kavárnách řádně oslavíme, ale má svou nezastupitelnou roli i v typicky českém podzimu, kam se vrací jako královna podzimního stolu do četných lokálních pokrmů. Věřím tedy, že Pumpkin Spice Latte bude v České republice stejný bestseller jako na ostatních světových trzích, kde lidé na podzimní sezónu doslova netrpělivě čekají celý rok.“

Produkty představené v podzimní nabídce

NOVINKA! Pumpkin Spice Latte (PSL) Jemná a vyvážená chuť Latte s dýňovým sirupem, domácí šlehačkou a jemně kořeněným posypem tvoří jedinečný horký nápoj, který boří všechna očekávání po celém světě. Vůně skořice navodí příjemný pocit podzimu ve Vašich šálcích.

Další produkty představené v rámci podzimní nabídky

Zrnková káva podzimního období:

  • NOVINKA! – Starbucks® Ethiopia – V této směsi se snoubí káva ze dvou pěstitelských oblastí v Etiopii. Tato středně pražená jednodruhová káva má tóny tmavé čokolády a sladkých citrusů, což jí dodává jemně kořenitou a středně plnou chuť.
  • Zrnková káva Starbucks® Anniversary Blend – Komplexní směs káv z Asie/Tichomoří a letité indonéské kávy s vysokou plností chutě, která se vyznačuje výraznou a kořenitou příchutí. Letitá káva z Indonésie, která vzniká uležením zelené (nepražené) kávy ve speciálních skladech v Singapuru po dobu 3 až 5 let, dělá tuto kávu velice unikátní.

Zákusky a sendviče představené pro toto období:

  • Dýňový řez   
  • Švestkový koláč                               
  • Vafle
  • Ciabatta ve čtyřech variantách: S míchanými vejci a slaninou, Slunečnicová kuřecí, S mozarellou a rajčaty, Slunečnicová s plísňovým sýrem.

Starbucks - Ciabatta

Starbucks - Pumpkin Spice Latte a dýňový řez

Speciální akce

Dne 31. října oslavíme mezinárodní svátek Halloween. Kořeny tohoto starého svátku sahají až do dávných dob, kdy staří Keltové tímto svátkem ukončovali pohanské léto a zároveň oslavovali duše zemřelých. Baristé Starbucks se již těší, až se budou moci převléknout do Halloweenských kostýmů – každý zákazník, který si přijde pro Pumpkin Spice Latte ve svém halloweenském převleku dostane odměnu v podobě speciální akce 1 Pumpkin Spice Latte + 1 zdarma. Pokud přijdou rodiče s dětmi převlečenými do halloweenských kostýmů, děti dostanou odměnu – jeden Gold Coin (čokoládový peníz) zcela zdarma.

Zahájení spolupráce s ISIC

Starbucks také nově s podzimem spouští spolupráci s mezinárodně uznávanou studentskou organizací ISIC Association, která již řadu let poskytuje studentům po celém světě mnoho výhod a funguje pod záštitou organizace UNESCO. Při předložení ISIC karty získá každý student u Starbucks unikátní nabídku, a to u dvou vybraných nápojů, které zároveň patří k těm nejoblíbenějším mezi zákazníky Starbucks. Při nákupu dvou šálků cappuccina je cena nápojů jen 109 Kč a za dva šálky překapávané kávy zaplatí držitelé ISIC karty vždy pouze 59 Kč.

Zdroj: tisková zpráva