Julie & Julia DVD Pokud jste nestihli tento film v kině, pak si jej určitě nenechejte ujít na DVD. Na domácích nosičích totiž kulinářský snímek Julie & Julia vychází právě dnes. Tento film určitě nesledujte hladoví, sliny by vám totiž po pár desítkách minut odkapávaly jedna za druhou.

Julie & Julia DVD Zřejmě jste již slyšeli o proslulé kuchařce Julii Childové. Ve snímku Julie a Julia můžete prožít kus jejího života a proniknout do mnoha jejích triků a do tajů kuchařských receptů, které vydala v roce 1961 do bichle s názvem Mastering The Art Of French Cooking.

O co v romantické komedii, kterou natočila režisérka slaďáren Když Harry potkal Sally nebo Samotář v Seattlu Nora Ephronová, jde? Frustrovaná třicetiletá sekretářka Julie Powellová (Amy Adamsová) touží po dráze spisovatelky, stále se jí však ne a ne zadařit. Rozhodne se začít blogováním, a pro tento účel si dá za úkol během jednoho roku uvařit všech 524 receptů z klasické kuchařky kulinářské legendy Julie Childové, kterou si ve snímku bravurně střihla Meryl Streepová.

Zda se jí to podaří a co všechno ji během roku stráveného v kuchyni potká, si už pusťte sami na DVD. Stojí to za to!

Julie & Julia (DVD)
Žánr: Romantický
Vydavatel: BontonFilm,a.s.
Datum vydání: 22. února 2010
Premiéra: 1. ledna 2009
Typ balení: Plastový obal
Nosič: DVD
Počet nosičů: 1
Jazyk titulků: CS, EN
Celková stopáž: 1 h. 58 min.
Dabing: 5.1 EN, CS
Region: 2
Černobílý: Ne