SlevaInternetový obchod Alza zná asi každý Čech, co se alespoň občas pohybuje na internetu. Nebo má televizi . Ano, Alza – to je ten zelený mimozemšťan z reklam. A proč to vypadá, že na webu o vaření bude článek o prodejci počítačové techniky? Protože už dávno neplatí, že v Alze koupíte jen počítače. V nabídce totiž mají i spoustu zařízení, které využijete v kuchyni. No a v tomto článku vám nabídnu možnost, jak se dostat ke slevovým kuponům a při vybavování kuchyně ušetřit. Což se hodí vždy.

Sleva

Malá odbočka na úvod pro ty, kdo o nákupu přes slevový kupon slyší poprvé. Nákupy přes slevové kupony jsou u nás ještě tak trochu v plenkách. A přitom jsou velmi podobné rozšířenějším nákupům na slevových portálech. Vlastně je vnímám i jako bezpečnější – protože nakupuji přímo u prodejce a ne přes zprostředkovatele v podobě prostředníka – slevového portálu.

Vraťme se ale k Alze a k tomu, co vám může nabídnout do kuchyně.

Slevový kupon Alza můžete využít na nákup například ledničky, mrazáku, grilu, ale i menších kuchyňských zařízení, jako jsou roboti do kuchyně, mixéry, pekárny chleba, sušičky ovoce nebo i „obyčejné“ nádobí, hrnce a tak dále.

No jo, ale jak velkou slevu na takový kupon dostanu? Logická otázka a je mi jasné, že pár procent dolů z ceny dnes už nikoho nevytrhne. V době psaní tohoto článku mohu na stránce alza sleva najít slevový kupon až na hodnotu 70% z ceny zboží! Klidně se přiznávám, že toto je i pro mě celkem zajímavá slevička.

Alza slevový kupon není v jednom okamžiku k dispozici jen jeden, ale můžete si vybrat ten, který zrovna nejvíce vyhovuje vašim potřebám. Některé slevové kupony jsou totiž určené jen pro určitý sortiment, jiné zase zákazníkům nabízí slevu pro více kategorií zboží.

Ať už patříte mezi ty, co zásadně kupují pouze ve slevě a třeba i to, co zrovna nepotřebujete anebo slevy při nákupech využíváte jen občas a jen pro to, co aktuálně potřebujete koupit (to je dle mého rozumnější přístup), tak zkuste o slevových kuponech v českých eshopech zauvažovat. Vyplatí se to.