Milujete dobrou kávu? Máte jen tu svoji značku či pražírnu nebo rádi zkoušíte nové druhy? Ať je to tak či onak, v eshopu Gourmet Káva nyní probíhá akce, kdy můžete získat 5% slevu na vás nákup kávy. A když se rozšoupnete a hodnota vaší objednávky přesáhne částku 2 000,- Kč, budete mít dopravu zdarma. Jak se ke slevě dostat se dozvíte v pokračování článku!

5% sleva na kávu

Jak se dostat ke slevě?

Na konci objednávky v eshopu Gourmet Káva zadejte slevový kód “COFFEE5” (bez uvozovek) a z celkové ceny objednávky vám bude odečteno 5%.

 

O eshopu Gourmet Káva

Gourmet Káva praží kávu v České republice. Jen takto mohou zaručit, že káva, kterou si koupíte bude čerstvá a kvalitní.  Kávu praží každý týden a vy tak domů nedostanete žádný “ležák”, ale čerstvě upraženou kávu. Věřte tomu, že na zážitku z kávy to poznáte.

Všechny kávy, které najdete v nabídce eshopu, jsou 100% arabica s výjimkou káv Indie Cherry a Pura Vida směs na espresso.  A důvod? No jasně, káva typu arabica je mnohem kvalitnější než robusta. Vyniká mnohem lepším aroma i chutí.  V eshopu vždy koupíte kávu, o které víte, odkud pochází – každé balení je pečlivě označeno zemí původu a oblastí a vy tak víte, co pijete