Váš portál do světa gastronomie

Paulus vs. Ihnačák


Paulus vs. IhnačákTaké si kladete otázku, o co jde v akci, kterou už několik týdnů propagují televizní spoty, billboardy a další média v naší zemičce? Paulus vs. Ihnačák. Další televizní show s kuchaři? Kdepak! Je to vše trochu jinak. Za touto akcí stojí obchodní řetězec Lídl, který tak hodlá bojovat proti stereotypům v české a i slovenské kuchyni.

Podle průzkumu, který si společnost Lídl nechala zpracovat, vaří doma alespoň třikrát týdně zhruba 75% domácností. A to jak v České republice tak i na Slovensku. Aby si však domácí kuchaři vaření více užívali, tak se jim nedostává peněz, času nebo nápadů. A právě v tom vidí Lídl svoji šanci.

Nasazuje dvojici slavných kuchařů Romana Pauluse a Marcela Ihnačáka, aby každý týden pomocí portálu www.kuchynelidlu.cz servírovali návštěvníkům recepty na zdravá, rychlá a jednoduchá jídla z cenově dostupných surovin.

Na portálu najdete i instruktážní videa, nákupní seznam k jednotlivým receptům, tipy obou kuchařských hvězd a spoustu dalších zajímavostí.

Takže si držte klobouky, zítra vše startuje! A do té doby se podívejte na několik fotografií ze včerejší tiskové konference ;)

Paulus vs. Ihnačák - tisková konference

Paulus vs. Ihnačák - tisková konference

Paulus vs. Ihnačák - tisková konference

Paulus vs. Ihnačák - tisková konference

Paulus vs. Ihnačák - tisková konference

Paulus vs. Ihnačák - tisková konference

Paulus vs. Ihnačák - tisková konference

 

1 komentář

  1. Tomáš Bílý

    už jsem pár receptů z této “kuchařky Lídlu” vyzkoušel a jsem rád, že něco takového existuje. je vždycky radost vařit dle receptů nějakých špičkových kuchařů, protože i přesto, že je na internetu spousty receptů, spoustě z nich chybí profesionalita… bohužel na jedné straně stojí tyto profesionální recepty, na straně druhé tu je Láďa Hruška (a jemu podobní na NOVĚ), kteří neváhají tlačenku obalit v trojobalu a podávat s bramborovou kaší… a když pak čtu zprávy, že L. Hruška se svojí “kuchařskou knihou” boří žebříčky prodejnosti, je mi z toho k blití.
    jinak čistě pro informaci čtenářům, Marcel Ihnačák si v letošním roce otevřel svou restauraci v hotelu Tanzberg v Mikulově a na webu hotelu začal přidávat také svoje další recepty… web hotelu najdete na adrese http://www.hotel-tanzberg.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑