Třebíčské slavnosti pivaČtrnáctý ročník tradičních Třebíčských slavností piva je tady! Ve dnech 29. a 30. května se třebíčské Karlovo náměstí promění v jednu velkou restauraci… Dva dny zábavy, 20 pivovarů na jednom místě, stylové občerstvení, bohatý doprovodný program a nezapomenutelná atmosféra největšího pivního města na Moravě – to je náš tip na poslední květnový víkend!

Třebíčské slavnosti piva jsou jedinečným svátkem s přehlídkou zlatavého moku v podání českých i zahraničních pivovarů. Unikátem je hojná účast malých pivovarů z různých koutů naší země, které zde opravdovým labužníkům představí svoje pivní speciality. V letošním roce se zúčastní přes 20 pivovarů, které představí téměř 60 druhů piv.

Dominantami vzniklého pivního města budou letos tři scény s bohatým hudebním programem – Hlavní tribuna, Regionální stage a Country stage, mezi kterými budou umístěné centrální velkostany a haly jednotlivých pivovarů s ulicí pro promenádu. V krytých prostorách s výčepy bude připraveno sezení pro několik tisíc návštěvníků.

Vstupné činí letos 109,- v předprodeji a 149,- na místě. Předprodej vstupenek probíhá v průběhu května na tradičních místech. Prvních 1000 prodaných vstupenek si návštěvníci budou moci na místě vyměnit za poukaz na PIVO ZDARMA. Tyto vstupenky budou označeny speciálním razítkem.

V pátečním programu se návštěvníci mohou těšit na vystoupení skupin Reflexy, ABBA stars, Turbo, Walda Gang a Kabát revival. V sobotu nebude chybět Iveta Bartošová, Marek Ztracený s kapelou, Peter Nagy + Indigo, R&B Embolly nebo KISS revival. Na své si přijdou i milovníci místní rockové muziky. Na Regionální stage se během obou dnů vystřídají jak legendy třebíčské hudební scény, jako např. PULS, Ronáta, Matador nebo Bagr, tak nové formace – Le Garden a Rockefeller voice. Na Country stage „u Cyrila“ se o zábavu postará skupina Handlíři. Atmosféru podtrhne sobotní komponovaný ohňostroj nad náměstím.

Nenechte si ujít návštěvu největšího pivního města na Moravě!