7 tipů pro zdravější stravováníJak jste si možná všimli, tak se v pravém sloupci stránek objevil formulář pro přihlášení se k emailovému odběru novinek. Základní funkcí emailového newsletteru (hezké české slovo, že?) je poskytnout vám informace o tom, co se na stránkách stalo nového během dní, které uplynuly od posledního rozeslání newsletteru. No jo, ale jak to souvisí s tou knihou zdarma, o které píšu v nadpisu?

7 tipů pro zdravější stravováníPro ty, kteří se k odběru novinek přihlásí mám speciální bonus zdarma – elektronickou knihu 7 tipů pro zdravější stravování. Jde o knihu ve formátu .pdf, pro její prohlížení budete potřebovat například program Acrobat Reader. Ten je zdarma a většinou byste ho již měli na svých počítačích mít. Pokud ne, tak v emailu, který dostanete po přihlášení do newsletteru, najdete odkaz na stažení.

Rozesílání newsletteru bude probíhat maximálně jednou týdně, nebudu vás tedy obtěžovat emailem každý den.

Co je důležité! Odkaz na stažení knihy (opakuji, že kniha je zdarma) najdete jen a pouze v emailu, který obdržíte po přihlášení do newsletteru.

Z odebírání novinek se můžete kdykoli odhlásit. Ale to bych samozřejmě nerad viděl :)

Vaše emailová adresa nebude nikdy poskytnuta třetím stranám!

Kromě výše zmíněného bonusu 7 tipů pro zdravější stravování, dostanou odběratelé v budoucnu také další bonusy a materiály, které nebudou k získání jiným způsobem!