ŠvestkyŠvestky jsou úžasná záležitost. Pro mnohé v kapalném stavu, ale pro mnohé i v pevném skupenství. Určitě i vy máte nějakou dobrůtku, kterou ze švestek rádi připravujete. Co kdybyste se s vaším receptem zúčastnili soutěže o nejlepší recept se švestkami a vyhráli přitom kuchařskou knihu?

Pravidla soutěže:
1. Od nynějška do neděle 25.9.2011 23:59 hod. můžete na emailovou adresu soutez@novakuchyne.cz posílat vaše oblíbené recepty, kde jsou jednou z ingrediencí švestky. Může jít o koláče, povidla, kompoty… prostě to nejlepší, co ze švestek umíte udělat a chcete se s tím pochlubit před ostatními čtenáři. Bude skvělé, když k vašemu receptu přidáte i fotografii, ale není to podmínkou.

2. V pondělí 26.9.2011 budou vybrány dva recepty, které zveřejním na stránkách Nové kuchyně. Vy pak budete mít čas do pátku 30.9.2011 23:59 hod. čas hlasovat pro ten, který se vám bude líbit víc.

3. Vítězný recept bude ten, který nasbírá více hlasů v hlasování. Autor vítězného receptu bude vyzván k zaslání poštovní adresy, na kterou mu bude zaslána kniha Francouzky netloustnou kuchařka z nabídky nakladatelství Ikar. Kniha bude zaslána přímo z nakladatelství Ikar.
Ani ostatní účastníci soutěže nezůstanou pozadu – jejich recepty postupně zveřejním na stránkách Nové kuchyně spolu se jmény autorů.

4. Výhra není právně vymahatelná a bude zaslána pouze na adresu v České republice.

Soutěž vznikla se spolupráci s nakladatelstvím IKAR, kterému děkuji za cenu do soutěže. Pokud byste v této soutěži neuspěli a přesto byste si chtěli knihu Francouzky netloustnou kuchařka koupit, pak si ji můžete objednat na bux.cz, kde stojí 274,- Kč.