Nová kuchyně

váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Sekaná z vepřového masa

27.11.2011 · Žádný komentář · Recepty

Sekaná z vepřového masaA tady je včera zmiňopvaný druhý recept od Romany Langerové z Brna – vepřová sekaná. Není nad to si udělat dobrou domácí sekanou, kde navíc víte, co jste si do ní dali, že?


 Powered by Max Banner Ads 

Sekaná z vepřového masaIngredience:
500 g mletého vepřového
sáček sojového masa, drti
1 zeleninový bujon
1 cibule
5 stroužků česneku
3 vejce
strouhanka
sůl
pepř
tymián

Postup:
Sojovou drť namočíme do vody, přidáme bujon a povaříme, až nabobtná. Pak scedíme, vymačkáme vodu a po vychlazení přidáme do mísy k mletému masu.

Přidáme nakrájenou cibuli, utřený česnek, sůl, pepř, tymián dle chuti, vejce.

Rukou pořádně propracujeme, do hustoty dodáme strouhanku. Pak mokrou rukou tvoříme bochánky, klademe na pekáč, podlejeme vodou a pečeme asi hodinu na 170 stupňů.

Příloha brambory na jakýkoliv způsob.

Hlasujte pro tento recept ve finalovém hlasování!

Tagy: ··


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist