Váš portál do světa gastronomie

Šéf na grilu se vrací!

Jaro je vždy obdobím, kdy se po zimní přestávce, roztápí grily a začíná ta pravá grilovací sezona. Stejně jako v loňském roce, tak i letos připravila televize Prima Family osvětovo-vzdělávací pořad pro všechny milovníky grilovaných pokrmů s názvem Šéf na grilu. V hlavní roli opět se skvělým Zdeňkem Pohlreichem.

Zatímco loňská řada, kdy Pohlreich používal gril Weber, byla takovou procházkou pro mistry grilu – začátečníky, letošní druhá řada už půjde do větší hloubky a po jejím skončení z vás budou opravdové hvězdy grilovacího nebe. Takže se dozvíte spoustu zajímavých informací nejen o mase, ale i o surovinách na grilování a jejich přípravě, zpracování a způsobech grilování.

Samozřejmě, že dojde i na to hlavní – na skvělé recepty a to jak těch, kdy pokrmy připravíte rychlostí blesku, tak i těch, kde hlavní roli hraje určitá rafinovanost.

Jak jsem naznačil výše, pořadem vás bude provázet Zdeněk Pohlreich. Ten si získal televizní ostruhy pořadem Ano, šéfe!, kdy spolu s televizním štábem obrážel české a moravské restaurace a snažil se poukázat na nejhorší nešvary českého pohostinství. A samozřejmě pomoci majitelům restaurací k lepšímu fungování jejich podniků.

Kromě svého účinkování v televizních pořadech je Zdeněk Pohlreich známý i jako majitel dvou restaurací v Praze a autor několika kuchařských knih.

V průběhu pořadu Šéf na grilu se budete moci seznámit i s hosty, které Zdeněk Pohlreich za svoji kariéru potkal a kteří ho nějak profesně ovlivnili. Prý dojde i na Zdeňkovy učitele.

Zbývá dodat, kdy můžete pořad sledovat. Šéf na grilu běží na televizní stanici Prima Family každé pondělí večer po deváté hodině.

Jestli se chcete stát opravdovými superstar mezi mistry grilu, tak bych na vašem místě neváhal a pořad sledoval. Nabyté znalosti a zkušenosti se vám vrátí v obdivu a pochvalných slovech vašich strávníků!

1 komentář

  1. mpik

    I nyní se griluje na WEBER grilu…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2024 Nová kuchyně

Šablonu vytvořil Anders NorenNahoru ↑