KonzervováníPo delší době si můžete na Nové kuchyni zasoutěžit. Je sezóna zavařování a konzervování a tak se soutěž bude týkat této kuchařské aktivity. Cenami jsou 3 výtisky knihy “Konzervování”, která sice vyšla už loni, ale jak si můžete přečíst v mé recenzi, rozhodně stojí za to!

Pravidla soutěže:
1. Od nynějška do neděle 5.8.2011 23:59 hod. můžete na emailovou adresu soutez@novakuchyne.cz posílat vaše oblíbené recepty s tématikou zavařování a konzervování. A to je jediné omezení. Bude skvělé, když k vašemu receptu přidáte i fotografii, ale není to podmínkou.
Pokud bude zjištěno, ze zaslaný recept je zkopírovaný z jiných internetových stránek a zaslán bez souhlasu autora/provozovatele, nebude do soutěže vpuštěn!

2. V pondělí 6.8.2011 pak budou vyhlášeny tři nejlepší recepty a ty budou oceněny knihou “Konzervování”. Autoři vítězných receptů budou vyzváni k zaslání poštovní adresy, na kterou jim bude zaslána kniha přímo z nakladatelství Ikar.

3. Vítězné recepty budou na stránkách Nové kuchyně zveřejněny spolu se jmény autorů. Stejným způsobem pak budou zveřejněny i ty recepty, které se nestanou výherní.

4. Výhra není právně vymahatelná a bude zaslána pouze na adresu v České republice.

Soutěž vznikla se spolupráci s nakladatelstvím IKAR, kterému děkuji za ceny do soutěže. Pokud byste v této soutěži neuspěli a přesto byste si chtěli knihu “Konzervování” koupit, pak si ji můžete objednat na bux.cz, kde stojí 284,- Kč.