Masterchef - deník vítězeUž jsme tu dlouho neměli žádnou soutěž, že? Takže to napravíme a pustíme se do soutěžení o tři kousky kuchařky Masterchef – deník vítěze. Stačí zodpovědět tři superjednoduchoučké otázečky a pokud budete mít štěstí, tak se stanete jedním ze tří nových majitelů této knihy. Jdeme na to!

Pravidla soutěže:
1. Od nynějška do neděle 24.2.2013 23:59 hod. můžete na emailovou adresu soutez@novakuchyne.cz posílat správné odpovědi na tyto tři soutěžní otázky:

Otázka 1 – Vítězem prvního česko-slovenského ročníku soutěže Masterchef se stal
a) Petr Jonáš
b) Petr Goliáš
c) David Goliáš

Otázka 2 – Jedním z témat, na která soutěžící vařilo byla:
a) zabijačka
b) středoevropská kuchyně
c) pokrmy z pohanky

Otázka 3 – Soutěž Masterchef bylo možné sledovat na televizi
a) Prima Family
b) Prima Love
c) Nova

Kdo s Novou kuchyní soutěží pravidelně, tak ví, že vaše odpovědi na otázky očekávám ve formátu 1b, 2b, 3b. A ani tentokrát toto nepovažujte za nápovědu správných odpovědí, ale jen a pouze za vzor.

2. V pondělí 25.2.2013 pak budou vyhlášeni tři soutěžící, kteří poslali správné odpovědi jako 9., 39. a 119. v pořadí. Výherci obdrží po každý po jednom výtisku kuchařky Masterchef – deník vítěze. Výherci budou vyzváni k zaslání poštovní adresy, na kterou jim bude následně zaslána kniha přímo z nakladatelství Ikar.

3. Výhra není právně vymahatelná a bude zaslána pouze na adresu v České republice.

Soutěž vznikla se spolupráci s nakladatelstvím Ikar, kterému děkuji za ceny do soutěže.

Pokud se vám nepovede kuchařku Masterchef – deník vítěze vyhrát v naší soutěži, můžete si ji koupit zde, kde stojí 345,- Kč.

A teď… teď je čas ukončit plané řečnění a pustit se do soutěže! Mimochodem, malou nápovědu k otázkám najdete v recenzi kuchařky Masterchef – deník kuchaře.