Nová kuchyně

Váš portál do světa gastronomie

Nová kuchyně header image 2

Studená okurková polévka

08.08.2013 · Žádný komentář · Moje recepty

Studená okurková polévkaPřiznávám, jsem poražen. Horko posledních dní vyhrálo. Na celé čáře. A tak jsem se poprvé pustil do některé z přehršle studených polévek, které mají za úkol osvěžit v parných letních dnech. Studená okurková polévka svůj účel splnila na jedničku s hvězdičkou!

Ingredience:
3 salátové okurky
360 g bílého řeckého jogurtu
2 svazky jarních cibulek
250 ml vychladlého zeleninového vývaru
1 lžíce nasekané petržele
sůl
pepř

Studená okurková polévka

Postup:
2 okurky oloupeme a všechny tři nakrájíme na kostičky. Nakrájíme i jarní cibulku. Vše dáme do mixeru a pořádně rozmixujeme.

Jogurt a vývar dáme do mísy a pořádně promícháme. Přidáme rozmixované okurku s cibulkou a petržel. Osolíme a opepříme podle chuti. Dáme do lednice vychladit a řádně studenou pak můžeme podávat.

Tagy: ·


pošli na vybrali.sme.sk Jaggni to!

   



Chcete ukázat vaše zboží nebo vaši službu návštěvníkům Nové kuchyně? Prohlédněte si nabídku reklamních možností!

Dosud Žádné komentáře

Zatím tu není žádný komentář. Nastartujte diskuzi vyplněním formuláře!

Komentovat

TOPlist